Woocommerce ingyenes időpontfoglaló bővítménye | Online megoldások

Időpontfoglaló bővítményekből sokféle van, számtalan fajtát ki is próbáltam. Teljesen véletlenül – más bővítményt keresve – bukkantam rá a FREE WORDPRESS BOOKING PLUGIN FOR WOOCOMMERCE bővítményre, amely most egészen jó funkciókkal egy feliratkozás után ingyenesen letölthető.

Itt tudod megnézni a telefonos szakmai konzultációhoz beállított szolgáltatásomnál:

Ahogy látod a Loco translate bővítmény nem mindent enged lefordítani magyarra. Ennél jobban a kódokban nem szeretnék belenyúlni – hiszen az nem a szakterületem. Úgy gondolom, hogy ma már annyira elterjedtek a webshopos vásárlások, hogy már alig-alig számít, ha néhány helyen angol eredeti szöveg marad benne.

Kíváncsi vagyok, hogy Te a saját webáruházadban hogyan oldod meg az időpontfoglalásokat! Mutasd meg, küldd el emailben a linkjét, tanuljunk egymástól!

A vállalkozásomban fontosnak tartom, hogy körültekintően válasszak bővítményeket, lehetőség szerint teszteljem az ingyenes megoldásokat és ami a fontosabb, hogy minél kevesebb bővítménnyel oldjam meg a honlapom működését.

Időnként beszámolok majd nektek  a tesztelt online megoldásokról. Bízom benne, hogy számotokra is hasznos lesz.

A hírlevél feliratkozásnál beállítottam a lehetőséget, hogy csak az online megoldások típusú hírlevélre is fel tudj iratkozni, így hetente egyszer automatikusan megkapod majd az ilyen témájú friss blogbejegyzéseimet.

____________

Fordulj hozzám bizalommal nyomdai, online marketing, weboldal szerkesztés kérdésekkel kapcsolatban!

Érdemes feliratkozni a NyomdászMűhely blogbejegyzéseimre, így hetente-kéthetente olvashatjátok a friss híreimet: FELIRATKOZÁS

Szabó Katalin
nyomdai gyártás-előkészítő
70-535-1726
info@katiotletek.hu
Katiötletek Nyomdai Ötletgyár