Örülök, hogy érdeklődsz a nyomdai munkáim iránt. Itt a webshop rendszerben rendelhető nyomdai termékeimet és szolgáltatásaimat láthatod.
Egyedi igényekkel kapcsolatban várom az  Árajánlatkérésedet/Érdeklődésed!

Akciós gyártások 1-3 havonta indulnak

Akciós rendelést adhatsz le kispéldányszámos névjegy méretű termékekre, regény típusú könyvekre. A terméklapon láthatod az ütemezett gyártási időket. Jó áron jó minőséget így tudok neked biztosítani!

Névjegykártya és névjegy méretű termék akciós gyártás
Regény típusú könyvgyártás - Kérj árajánlatot!
Könyvjelző akciós gyártás - Kérj árajánlatot!
Idézetes névjegy méretű kártya akciós gyártás

Válassz kész termékeket raktárról

A matricáimat elsősorban webáruházak választják. A nyomatlan puha és keménytáblás könyveimből egyedi ajándékokat készítenek a vásárlóim. 

További kész termékek: ITT 

Törékeny csomag matrica 1200 db (3,40 Ft/db)
Nyomatlan keménytáblás üres könyv A/5
Víztiszta névjegykártya tartó
Nyomatlan szilikon karkötő felnőtt méret

Tanulj Online!

Válassz az online tanfolyamaimból, melyet kezdők számára állítottam össze. Gyakorlati tudást adok át, 100%-ban kipróbált, bevált megoldásokat mutatok be benne. A cél, hogy a leckék segítségével önállóan is tudj tanulni, fejlődni.

Facebook oldalbeállítás ellenőrzési pontok kezdőknek
Nyomdai számítások
Hamarosan elérhető! Könyv belív nyomdai előkészítés kezdő szerkesztőknek
Előrendelhető! Puhatáblás könyvborító nyomdai előkészítés kezdőknek

Foglalj időpontot konzultációhoz

Milyen témákban kereshetsz meg?

Kezdő és haladó szerkesztőknek adok gyakorlati nyomdai előkészítési tanácsot, mellyel maguk is elő tudják készíteni gyártásra a könyv belív és borító anyagaikat és a végeredmény nyomdakész pdf állomány lesz.

A nyomdai gyártás-előkészítői munkámban ideális gyártási paramétereket állítok össze, megkeresem számodra az ideális gyártót és igény szerint végigkísérem a munkádat a szerkesztéstől a szállításig.

A weboldalad és a facebook oldalad megtekintése után tudok gyakorlati segítséget adni abban, hogy mit módosíts, milyen posztokat készíts ahhoz, hogy a látogatóid aktívabbak legyenek. Nem tippeket adok (bár azt is szívesen), hanem konkrét elvégzendőket, így rövid idő alatt hatékony lesz a közös munkánk.

Tanácsadás keretében végigvezetlek a honlap szerkesztés lépésein. Folyamatosan kérdezhetsz és lépésenként haladva alakítjuk át a weboldaladat, ha szükséges.

Időpontfoglalás telefonos szakmai konzultációhoz

Rendelj könyvgyártást

Kérj egyedi árajánlatot a könyved szerkesztésére és gyártására.

Foglalj időpontot szakmai konzultációhoz.

Tekintsd meg a referenciáimat.

Rendelj ajándéktárgyakat

Az ajándéktárgyaknál érdemes több darabot egyszerre rendelni, így a webáruház automatikus kedvezményt biztosít a számodra adott termékeknél

Az akciós termékeket külön menüpontban is megtalálod.

88 darabos művész színező készlet (Monet)
A/4-es cipzáras mappa (Gentle) kék
ALUCOLOR Golyóstoll szett fém tokban, piros
Kiszínezhető gyermek puzzle (4 féle)

Kedves Látogatóm!

Ajánlom a figyelmedbe a blogbejegyzéseimet. A hírlevél feliratkozás után hetente automatikusan küldi el a hírlevél rendszerem a friss blogokat.

Inspirálódj a katiötletekből, gondold tovább az ötleteimet vagy keress meg könyvgyártás, nyomdai előkészítés, online marketing, webodal szerkesztés témában.

Ha gyakorlati segítségre van szükséged, ha csak inspirációra van szükséged, ha szakmai tanácsot kérsz vagy termék gyártást, keress meg az elérhetőségeimen!