Webáruház tesztelés kedvezményes ÁSZF sablon és generátor ajánlással

Webáruházakat évek óta készítek és tesztelek. WordPress alapú weboldalakra telepítek woocommerce alapú webáruházat vagy igény szerint a telepítés és beállítás folyamatát segítem kezdő webshop készítőknek.

A webáruházam indításakor szerettem volna amit lehet automatikussá tenni, de csak pár éve találtam rá egy szuper webáruház ÁSZF sablonra és generátorra, ami nagy biztonságot ad a webáruházam szabályos működtetéséhez.

A Fogyasztó Barát ÁSZF egy megvásárolható dobozos termék, nézd meg a weboldalukat. A megrendelés után egy végtelenül egyszerű feladatod van. Be kell lépni egy adminisztrációs felületre, oda beírni a vállalkozásod adatait értelemszerűen és pár perc múlva már működő szabályos webshop ÁSZF-ed van. A rendszer jó magyarázatokkal vezet végig a kitöltendő sorokon és az ügyfélszolgálat is segítőkész és gyorsan válaszol.

A webáruház tesztelés, kezelés szolgáltatásom mellé igényelheted a Fogyasztó Barát ÁSZF generátort is.  A FOGYASZTÓ BARÁT MODUL ára 25.000,- Ft + ÁFA/év, ebből biztosít a partnerem számodra 10% kedvezményt, ha rám bízod a rendelés ügyintézést. A modul természetesen megvásárolható közvetlenül a partnerem weboldalán is az eredeti áron.

A webáruházad teszteléséhez, kezeléséhez igényelt tanácsadásomat emailben tudod igényelni. Kérlek a leveledbe linkeld be a honlapodat, ahol megtekinthetem azt. A honlap ellenőrzés után javaslok egy rövid telefonos igényfelmérő konzultációt, mely után tudok javaslatokat és gyakorlati tanácsokat adni.

Elsősorban wordpress-woocommerce típusú honlapokkal foglalkozom, de shoprenteres webáruházakat is több évig kezeltem. Jól kialakított rendszer sok marketing funkcióval felszerelve, de számomra hiányzott a mutatós, egyszerű felépítésű gyors blogolási funkció. Nagyon sokan a shoprenteres marketing lehetőségeknek csak a töredékét használják. A tesztelés során együtt nézzük át az ügyfeleimmel a beállításokat és teszek javaslatot a praktikus funkciók beállítása.

Fordulj hozzám bizalommal nyomdai, online marketing, weboldal szerkesztés kérdésekkel kapcsolatban!

A Katiötletek a Te elképzelésedet valósítja meg!


____________

Érdemes feliratkozni a blogbejegyzéseimre, így hetente-kéthetente olvashatjátok a friss híreimet: FELIRATKOZÁS

Szabó Katalin
nyomdai gyártás-előkészítő
Katiötletek Nyomdai Ötletgyár
“A pótolhatatlan láncszem az elképzelésed és a megvalósítás között.”
Telefonszám:+36 70 535 1726
Nyomdai előkészítés | Könyvgyártás | Online marketing