Tipikus könyvborító szerkesztési hibák – Letölthető pdf tudásanyag

5 000 Ft

Letölthető praktikus segítség 30 perc szakmai konzultáció helyett kezdő és haladó szerkesztőknek.

A tudásanyagot szerkesztés közben érdemes használni. Javasolt ez alapján a meglevő borító szerkesztést finomítani, így 30 perc alatt nyomdakész borító állományod lehet.

A megadott árak áfakulcs tekintetében alanyi adómentesek.

Örülök, hogy érdeklődsz a munkáim iránt és szeretnéd a gyakorlati online szakmai konzultáció helyett igénybe venni a kezdő és haladó szerkesztőknek szóló letölthető praktikus segítségemet.

A Tipikus könyvborító szerkesztési hibák – Letölthető pdf tudásanyagot megrendelés és kifizetés után tudod letölteni pdf formában. Érdemes a bankkártyás fizetést választani, így gyorsabban kapod meg a linket a letöltéshez.

A letölthető pdf anyagom praktikus megoldásokat javasol 30 perc szakmai konzultáció helyett kezdő és haladó szerkesztőknek.

Amennyiben komplex szakmai konzultációt szeretnél, itt foglalhatsz időpontot:

Kinek ajánlom ezt a 30 perces tudásanyagomat?

  • Azok számára, akik nem rendelkeznek nyomdai/grafikai előképzettséggel, de kezelnek grafikai programokat és szeretnének tanulni a tipikus hibákból.
  • Azok számára, akik már alapszinten kezelnek grafikai programokat, de nem biztosan abban, hogy mire ügyeljenek borító szerkesztésnél.
  • Azok számára, akik szeretnék tudni, hogy hogyan NE szerkesszenek könyvborítót.
  • Azok számára, akik szeretnék tudni, hogy hogyan szerkesszenek könyvborítót.

A tudásanyagot szerkesztés közben érdemes használni. Javasolt ez alapján a meglevő borító szerkesztést finomítani, így 30 perc alatt nyomdakész borító állományod lehet.

A tudásanyag célja, hogy akkor is elérd ezt a praktikus segítségemet, amikor telefonon nem vagyok elérhető.

Jó munkát kívánok!

 

Ajándék!

A tipikus nyomdakész pdf mentési hibák – Letölthető gyors segítség tudásanyagomat NEM szükséges megvásárolnod, ezt az 5 perces anyagomat beleillesztettem a letölthető anyagba. Fogadd szeretettel ezt az ajándékomat!

 

Fordulj hozzám bizalommal nyomdai előkészítés, gyártás, online marketing, weboldal szerkesztés kérdésekkel kapcsolatban!

Érdemes feliratkozni a blogbejegyzéseimre, így hetente-kéthetente olvashatjátok a friss híreimet: FELIRATKOZÁS

Szabó Katalin
nyomdai gyártás-előkészítő
70-535-1726
info@katiotletek.hu
Katiötletek Nyomdai Ötletgyár

 

Érdekelhetnek még…