Puhatáblás könyv terméksúly számítás

 

 

 

Leírás

A regény típusú könyveket 60 g 2x volumenizált sárgás papírra, a klasszikus típusú könyveket fehér 100 g fam. ofszet papírra gyártom, ha nálam szeretnéd megrendelni a könyvedet, akkor ezeket a grammsúlyokat érdemes beírnod.

Borító esetén a regény típusú könyveket 250 g regény típusú papírra, a klasszikus típusú könyveket 300 g matt műnyomó papírra gyártom, ha nálam szeretnéd megrendelni a könyvedet, akkor ezeket a grammsúlyokat érdemes beírnod.

Puhatáblás könyvek esetén fontos információ a számolt terméksúly. Ennek ismeretében adom ki a rám bízott  munkák szállítási díjait, és ez alapján tudod Te is a saját ügyfeleidnek a megfelelő szállítási költséget meghatározni.

A kész termék súlya a számított súlytól kis mértékben eltérhet.

Nyomdák sok esetben már az árajánlat kiadásánál megadják a terméksúlyt is.

Ezzel a számítással akár azt is kiszámolhatod, hogy érdemes-e kisebb vagy nagyobb grammsúlyú belív papírt választani a rendelt munkádhoz.

 

Amennyiben szeretnél egyedi nyomdai számításokat, melyeket itt nem találsz meg, kérlek jelezd emailben és hamarosan bővítem a listát.

 

Érdemes feliratkozni a NyomdászMűhely blogbejegyzéseimre, így hetente-kéthetente olvashatjátok a friss híreimet: FELIRATKOZÁS

Forduljatok hozzám bizalommal nyomdai munkákkal kapcsolatban!

Szabó Katalin
nyomdai gyártás-előkészítő
70-535-1726
info@katiotletek.hu
Katiötletek Nyomdai Ötletgyár