Októberi regény típusú könyvgyártás akciós árajánlatkérés

A Regény típusú könyvgyártás akció menüpontban a hírlevél feliratkozás után láthatod az akciós könyvgyártásaim paramétereit. Ide egy egyszerű kalkulációt is belillesztettem, melyben kiszámolhatod, hogy szeptemberig milyen árakon lehetett rendelni akciós könyveket. A gyártóim kis mértékű árelemelést jelentettek be, így az akciós könyvgyártási árak is változni fognak.

Októberben az igényeitekhez igazítva egy plusz akciós gyártást indítok el. Ebben az évben utoljára.
Ezen az űrlapon jelezheted, ha szeretnél bekapcsolódni az akciós könyvgyártásba és szeretnél akciós gyártási árat kapni.

Ilyen formában add meg 06 70 535 1726
Itt igényelhetsz időpontot telefonos konzultációhoz nyomdai előkészítés/könyvgyártás/online marketing/weboldal szerkesztés témában. Röviden írd le a témát és néhány kérdésedet. Kérlek lehetőség szerint munkanapokon 8-12 óra közötti időpontot válassz. Emailben fogom megerősíteni az időpontot és az egyeztetett időben a 70535176 telefonszámról foglak hívni. Munka egyeztetés (határidők, tervezett megrendelések) 15 perces konzultáció ingyenes. A szakmai konzultációk, gyakorlati tanácsadások ára 5000 Ft/30 perc, melyet a tanácsadás után tudsz kifizetni.