Októberi munkáimból – Katiötletek Nyomdai Ötletgyár

A nyomdaiparban az utolsó negyedév a leghajtósabb időszak. A Katiötletek Nyomdai Ötletgyár vállalkozásomban ez a hónap főképpen a könyv tördelésekről, borító szerkesztésekről és online marketing munkákról szólt.

Ebben a hónapban készültek puhatáblás könyvek, spirálozott naplók, egyedi pár darabos szilikon karkötők, elindult egy akciós könyvgyártás regény típusú könyvekkel, akciós névjegykártyák készültek, öntapadókat gyártottam és nagyon sok Törékeny csomag feliratú matricát küldtem ki főképpen webáruházaknak, foglalkoztam gravírozással, keménytáblás könyvek nyomdai gyártás-előkészítésével, nyomdai és online marketing tanácsadással, könyvmarketinggel.

A munkáim nagy részében folytattam a szeptemberi szerkesztéseket és gyártásokat és készítettem elő a  munkákat a novemberi akció gyártásokhoz is.

Bea a készülő könyvével kapcsolatban keresett meg, de hamar kiderült, hogy sok minden másban is tudtunk együtt dolgozni.

Judit évek óta egyedi határidőnaplókat készít, örömmel vettem részt ennek a nyomdai előkészítésében. Vele is továbbgondoltunk a közös munkákat több területen is.

Orsolyának egyedi szilikon karkötőt készítettünk. Brigitta  nyomdai előkészítésben kért gyakorlati tanácsadást. Gyorsan és hatékonyan tudtunk együtt dolgozni, melyből nagyon szép naplók készültek.

Tímea nagyon szépen betördelt könyvvel keresett meg. Ezt finomítottuk egy kicsit a nyomdai előírások szerint, melynek végeredménye szintén egy nagyon szép könyv lett.

Ilona nem csak névjegyet kért, hanem tovább gondolta az idézetes kártyáimat is. Gellért számára matricákat gyártottunk, Dóra a borító szerkesztéséhez kért gyakorlati nyomdai előkészítési tanácsadást, Csenge, Laura, Péter és még sokan mások az egyedi nyomatlan könyveimet rendelték meg, ebből készítettek egyedi ajándékokat. Noémi a könyvgyártásokba kapcsolódott be.  Katának a számlázóprogram beállításban segítettem. Tündének és Szilvinek könyvjelzőket szerkesztettünk és gyártottunk a könyvéhez. Áginak a tüneményes matricák gyártódtakmelyet  a webáruház vásárlóinak szokott ajándékozni.

Emesével online marketing vonalon kezdtünk el dolgozni, de már az első beszélgetés után tudtuk, hogy jól tudom segíteni őt (mentorálni) a tervezett projektek indításában.

Áginak készítettem névjegyet saját idézetekkel, de talán nem is ez a legfontosabb a közös munkáinkban. Van egy közös nevezőnk, a tánc. Szívesen járok a Nia óráira, melyből az energia még így online is átjön.

Több ügyfelemmel is dolgozunk együtt folyamatosan online területeken: marketing tanácsadás, hírlevél rendszer összeállítás, fb marketing, instagram marketing, weboldal szerkesztés, webáruház szerkesztés területeken.

Szeretek úgy együtt dolgozni az ügyfeleimmel, ha komplex megoldásokban, rendszerekben gondolkozhatunk. Így vagyok a leghatékonyabb:) Az ügyfeleim már tudják, hogy gyors segítségeket is kérhetnek szinte bármely területen.

Korábban a Katiötletek munkáimról szóró blogokban mindig írtam az adott hónap egy-egy kedvenc megbízásáról. Most Verusékkal közös munkát emelném ki, mely még előző hónaphoz kötődik, de talán az egyik legkülönlegesebb volt nyomdai szempontból. Egy különleges kivitelű könyv nyomdai gyártás-előkészítésébe kapcsolódhattam be. Teljes mértékben visszajött az az élmény, amit még kezdő nyomdászként a Szegedi Nyomdában csináltam: gyártás-előkészítés, állomány ellenőrzés, szakmai tanácsadás, vászon, jelzőszalag, oromszegő választás, gyártási paraméter összeállítás, imprimáltatás stb.

Fordulj hozzám bizalommal nyomdai, online marketing, weboldal szerkesztés kérdésekkel kapcsolatban!

A Katiötletek a Te elképzelésedet valósítja meg!


____________

Érdemes feliratkozni a blogbejegyzéseimre, így hetente-kéthetente olvashatjátok a friss híreimet: FELIRATKOZÁS

Szabó Katalin
nyomdai gyártás-előkészítő
70-535-1726
info@katiotletek.hu
Katiötletek Nyomdai Ötletgyár