Nyomdai gyártás-előkészítés

A nyomdai gyártási előkészítési szolgáltatásom keretében az alábbi részfolyamatok megvalósításában, illetve a teljes folyamat koordinálásában nyújtok segítséget.

  • Ideális gyártási paraméterek összeállítása. A nyomdai gyártás-előkészítés legelső fontos állomása a jó minőségű gyártáshoz szükséges paraméterek meghatározása: méret, alapanyag, kivitelezési mód és az ehhez kapcsolható gyártási technológia kiválasztása. A terméked megfelelő kigyártásához ideális paraméterek meghatározásához 25 éves szakmai tapasztalatom a garancia.
  • Második lépésként az elképzeléseid megvalósulásához gyártói ajánlatra van szükség. Szolgáltatásom keretein belül a terméked paramétereihez választok megfelelő gépparkkal és referenciákkal rendelkező gyártókat, akiktől szakmai egyeztetés után bekérek gyártási árajánlatokat. Így a legjobb gyártói ajánlatokból tudsz választani.
  • Amennyiben nagypéldányszámos könyvek gyártásában gondolkozol, úgy a gyártási folyamatok teljeskörű koordinálását is végzem, ahol szükséges a szakmai kapcsolattartás állomány ellenőrzéstől a szállításig.

A fent említett részfolyamatok megrendelésére külön-külön is van lehetőség, amennyiben csak bizonyos szolgáltatásokra van szükséged, ezek költségeiről természetesen a kapcsolatfelvételünket követően tájékoztatlak. Az igényfelmérés után emailben adom meg az ajánlatomat.
Hamarosan elérhető lesz letölthető tudásanyag formában néhány klasszikus nyomdai termék ideális gyártási paramétere, melyet a szakmai tapasztalataim alapján állítok össze. Ezeket jól használhatod nyomdai árajánlatkérésekhez. Ajánlásokat olvashatsz benne a gazdaságos gyártási mennyiségekről, így ha gyártói ajánlatokat gyűjtesz, egyszerűbb dolgod lesz és gyorsabban fogsz ajánlatokat is kapni. Megfelelő gyártó választással jó minőségű terméked készülhet jó áron.

Fordulj hozzám bizalommal nyomdai, online marketing, weboldal szerkesztés kérdésekkel kapcsolatban!
A Katiötletek a Te elképzelésedet valósítja meg!
Érdemes feliratkozni a blogbejegyzéseimre, így hetente-kéthetente olvashatjátok a friss híreimet: FELIRATKOZÁS

 

Szabó Katalin
nyomdai gyártás-előkészítő
Katiötletek Nyomdai Ötletgyár
“A pótolhatatlan láncszem az elképzelésed és a megvalósítás között.”
Telefonszám:+36 70 535 1726
Nyomdai előkészítés | Könyvgyártás | Online marketing