Nyári táborok Katiötletekkel:)

Készítettem egy kis összeállítást táborvezetőknek, szülőknek és táborozóknak, melyek hasznosak lehetnek nyári gyerektáborokhoz.

Ha már az ötlet meg van, akkor itt tudsz online ingyenes módszerekkel plakátot szerkeszteni, vagy facebook esemény képet  a táborodhoz: https://www.canva.com/.

Érdemes a saját facebook oldalad mellett táboros csoportokban is feltenni az infókat.

Hasznos, ha a táborozó gyerekek karjára állítható, vízálló patentos karszalagot teszel, melyre név és elérhetőség kerül, ilyen terméket a KatiötletekBoltban is találsz.

Igazi tábori élményhez jó ha van táboros póló is. Ha nem szeretnél rá sokat költeni, akkor készítsd el a tábori pólót textilfilccel és ne felejtsd el a végén vasalással rögzíteni a grafikát!

Ahol gyermekek vannak, ott nem lehet elegendő kifestő, színes ceruza készlet, fehér papír. A 88 db-os kifestő készletemet jól használhatjátok a táborban is.

Játékra is számtalan ötletem van, de erre most nem írok példát, mert egy jó pedagógusnál senki sem tud jobb játékokat összeállítani.

Íme egy kis lehetőség a saját nyári táborotok ingyenes reklámozására:

Íme egy kis ízelítő a nyári táborokhoz javasolt Katiötletek termékekből

____________

Fordulj hozzám bizalommal nyomdai, online marketing, weboldal szerkesztés kérdésekkel kapcsolatban!

A Katiötletek a Te elképzelésedet valósítja meg!

Érdemes feliratkozni a NyomdászMűhely blogbejegyzéseimre, így hetente-kéthetente olvashatjátok a friss híreimet: FELIRATKOZÁS

Szabó Katalin
nyomdai gyártás-előkészítő
70-535-1726
info@katiotletek.hu
Katiötletek Nyomdai Ötletgyár