Nézzük át együtt a weboldalad/webáruházad beállításait | Katiötletek

A mai vállalkozók, vállalkozások már rendelkeznek saját domain névvel, egy saját honlappal vagy legalább egy facebook oldallal és egyre többen indítanak webáruházakat a saját termékeiknek. Fontosnak tartják, hogy legyen online megjelenésük.

A mostani blogom főleg nekik szól.

Javaslom, hogy nézzük át együtt a weboldalad/webáruházad beállításait!

A saját vállalkozásom online felületeit magam alakítottam ki, több mint 20 éves gyakorlatom van honlapok szerkesztésében, kezelésében.

Elsőként látogatói szemmel nézem át a küldött linken a  honlapot, majd igény szerint admin szinten is segítem a beállításokat. A saját tapasztalataim alapján dolgozom. A javaslataim nem kőbe vésett tennivalók, csak ajánlások, melyeket érdemes elvégezni.

Az online marketing tevékenységem óradíjas szolgáltatás, melyet megelőz egy rövid 15-20 perces telefonos ingyenes konzultáció. Sokak számára már ez a rövid ingyenes konzultáció is nagy segítség, hiszen egy visszajelzést kapnak arról, hogy látogatóként mi tetszik és mit szeretnék másképpen látni.

Sok esetben már az ingyenes konzultáció keretében kérek belépést az admin felületre, hiszen itt azt is láthatom, hogy mi valósítható meg a javaslataimból.

100%-ban saját tapasztalataim alapján nyújtok segítséget.

Igény szerint átbeszéljük a SEO beállításokat, a sablon választást és annak  a beállításait és kiegészítjük egyedi poszt képek szerkesztésével is vagy tartalom marketinggel.

Az online maketing sokban hasonlít a nyomdai gyártás-előkészítéshez. Hasonlóan, több tényező alapján hozunk meg döntéseket és teszünk javaslatot egy-egy termék gyártási paramétereire.

Kedves Látogatóm!

Írj rám a katiotletek@gmail.com címre, küldd el a honlapod linkjét és egy időpontot (lehetőség szerint munkanapokon 8-16 óra között), mely időpontba felhívhatlak.

Beszélgessünk, nézzük át együtt, hogy mit lenne érdemes változtatnod vagy mit nem:)

Várom a leveled!

Üdv

Kati

 

____________

Fordulj hozzám bizalommal nyomdai kérdésekkel kapcsolatban!

Érdemes feliratkozni a NyomdászMűhely blogbejegyzéseimre, így hetente-kéthetente olvashatjátok a friss híreimet: FELIRATKOZÁS

Szabó Katalin
nyomdai gyártás-előkészítő
70-535-1726
info@katiotletek.hu
Katiötletek Nyomdai Ötletgyár