Minta posztok kerülnek ki az új facebook oldalamra

Az egyik legnépszerűbb szolgáltatásomhoz kapcsolódóan létrehoztam egy teljesen új céges facebook oldalt a vállalkozásomhoz.

Ide heti 3 poszt fog kikerülni előre időzített időpontokban.

Az új oldalam célja, hogy minta posztként szolgáljon azok számára, akik most szeretnék létrehozni a saját facebook céges oldalukat.

Minden vállalkozás tevékenysége kicsit más posztokat kíván, más a célközönség, de mégis vannak alap  posztok, melyekkel a látogatók aktivitását növelhetjük.

Jó példa lehet erre a nyomdaipar iránt érdeklődőknek létrehozott oldalam, ahol minden témában sok hozzászólás érkezik és látom, hogy a szakmabeliek szívesen csatlakoznak az oldalamhoz.

Az új céges facebook oldalam létrehozásával egyidejűleg beállítottam törlésre minden más tematikus céges oldalamat, így azok 14 nap múlva automatikusan törlődnek.

Vannak majdnem 3000-es követővel rendelkező oldalaim is, de nem aggódok amiatt, hogy emiatt nem találnak majd meg az ügyfeleim, hiszen mindegyiken rögzített posztként beállítottam a tájékoztatást a megszűnésről és az új oldal létrehozásáról.

Számos facebook csoportot is kezelek, ezek is részben törölve lesznek. Itt kicsit nehezebb a törlés, mivel egyenként kell a tagokat törölni a csoport törléséhez. Addig az archiváltra állítom őket.

Ami biztos megmarad, az a meglevő ügyfeleimnek szóló csoport és a Nem vagyok grafikus csoportom.

Ezen a héten az alapbeállításokat végzem el az új facebook oldalamon és egy rögzített poszt kerül ki. Jövő héttől már NyomdászMűhely blogokat is megosztok és a KatiötletekBoltból rendelhető termékeket és szolgálatatásokat is.

Lesznek napok, ami a felajánlásról fog szólni. Fontosnak tartom, hogy a kezdő vállalkozásokat segítsem a saját tapasztalataimmal adott témakörökben.

Tarts velem, bátran kérdezz a facebook beállításokkal és poszt ötletekkel kapcsolatban is. Tudod, a katiötletek kifogyhatatlanok:)

 

_______

Fordulj hozzám bizalommal nyomdai kérdésekkel kapcsolatban!

Érdemes feliratkozni a NyomdászMűhely blogbejegyzéseimre, így hetente-kéthetente olvashatjátok a friss híreimet: FELIRATKOZÁS

Szabó Katalin
nyomdai gyártás-előkészítő
70-535-1726
info@katiotletek.hu
Katiötletek Nyomdai Ötletgyár