Miből készüljenek változatos facebook posztok, ha nincs weboldalad? | Katiötletek

A Nem vagyok grafikus csoportban indított mentorprogramomban a szeptemberi segítséget – változatos facebook posztok készítése a honlapod alapján – a facebook látogatók aktivitásának növelése – témában Andreának adtam.

Terveink szerint ez az idő elegendő lett volna arra, hogy áttekintsük a weboldalt és abból kiindulva egyedi poszt ötleteket írjunk össze. Már az eső percekben kiderült, hogy a honlap már funkcióját vesztette, így gyorsan újra gondoltuk a konzultációt.

Kértem egy belépést Andrea facebook oldalához és átnéztem a jelenlegi beállításokat. Szerettem volna tudni, hogy  mennyire használja  ki a facebook adta lehetőségeket.

Alapjaiban a megtekintett facebook oldal több száz követővel rendelkezett és a jó posztoknak köszönhetően sokan kommenteltek és osztottak meg bejegyzéseket.

Kiderült, hogy ezek a posztok ösztönös posztok, amit én nagyon támogatok, mert a tapasztalataim alapján a legjobb ötletek így születnek.

Lépésenként átvettük a poszt típusokat, azok használatát, megnéztük mit érdemes és mit nem érdemes használni. Kicsit elidőztünk a szavazós megoldásnál, a bolt funkciónál és gyorsan összeírtunk téma szerinti ötleteket, ami nagyon jól segítené a látogatók aktivitásának a növelését.

Egy órai telefonons konzultáció éppen elég volt egy jól működő facebook oldal tökéletesítéséhez és ahogy látom, most Andrea szép sorban meg is valósítja az megadott ötleteket.

Miből készüljenek változtatos posztok, ha nincs egy blog oldalad vagy webshopod?

Mondhatni, hogy a témák kimeríthetetlenek. Jól használhatók poszt sablonok is, de fontos hogy mindig a saját tevékenységünkhöz igazítsuk őket.

Érdekelnek a poszt sablonjaim és a javasolt facebook beállításaim?

Kérj egyedi konzultációt, vagy kérj percalapú facebook időzített poszt készítést: Árajánlatkérés/Érdeklődés

Összeállítottam egy hírlevél sorozatot, melyben hetente egyszer kapsz tőlem facebook poszt ötleteket. Gyakorlati tanácsokat adok, könnyen megvalósítható ötleteket, érdemes feliratkozni a hírlevél sorozatomra ebben a témában:

Tetszenek az ötleteim és megoldásaim?

Forduljatok hozzám bizalommal!

Szabó Katalin
nyomdai gyártás-előkészítő
70-535-1726
info@katiotletek.hu
Katiötletek Nyomdai Ötletgyár