Lívia SikerÚtja-rendszer könyvei gondos előkészítések után valósultak meg | NyomdászMűhely | Könyvgyártás

Lívia 2014-ben fordult hozzám könyvgyártással kapcsolatban. Sok levélváltásunk volt és még több telefonos beszélgetésünk. A borítókép választásban úgy tudtam segítséget adni, ha kicsit róla is többet megtudhatok. A belív tördelést a tanácsaimmal segítettem.

A cél az volt, hogy a nyomdai elvárások szerinti alakítsuk a végleges formára az állományt.

Livinek több kérdése is volt, ezeket igyekeztem a legjobb tudásom szerint megválaszolni. A kérdéseknek mindig örülök, hiszen így tudunk meg többet a gyártási folyamatokról.

“Kérdezz nyugodtan… Érzem a leveledből azt a jóleső izgalmat, amit az alkotást jellemzi, majd az utána következő megvalósítást.. Sok sikert kívánok hozzá!”

Segítettem az ISBN szám igénylésben, a margók, a könyvméret, a képek,  a táblázatok beillesztésében, a tartalomjegyék beállításában, az impresszumoldal és a címrendszer beállításban, átgondoltuk a puhatáblás és a keménytáblás kivitelezési lehetőséget….

A végeredmény egy jól használható, mutatós könyv lett. Nyomdai szemmel nézem a könyveket, kritikusabb vagyok az ügyfeleimnél, de szívesen mondom ki, hogy szép könyv született.

Ha szeretnéd megnézni a könyveket és a könyv születéséről is többet megtudni, akkor érdemes a honlapját is megnézni Líviának: www.sikerutja.hu itt a http://sikerutja.hu/konyv aloldalon találod a könyveket.

Belenéztem a facebook oldal posztokba is, íme néhány, amit érdemes követni:

Sokat beszéltünk telefonon, de az írásos visszajelzésnek is nagyon örültem:

“Még egyszer nagyon szépen köszönöm a MUNKÁD!!!”

_______

Fordulj hozzám bizalommal nyomdai kérdésekkel kapcsolatban!

Érdemes feliratkozni a NyomdászMűhely blogbejegyzéseimre, így hetente-kéthetente olvashatjátok a friss híreimet: FELIRATKOZÁS

Szabó Katalin
nyomdai gyártás-előkészítő
70-535-1726
info@katiotletek.hu
Katiötletek Nyomdai Ötletgyár