Lehet is időzíteni a Creator Studioval meg nem is | Online megoldások

Nagyszerű, hogy van Creator Stúdió és így együtt lehet kezelni az összes facebook és instagram oldalamat és az ügyfeleim oldalalait, de azért mégsem olyan tökéletes.

Nem vagyok instagram őrült, nem vagyok fenn naponta, nem bombázom a látogatóimat naponta újabb és újabb tartalmakkal, arról nem is beszélve, hogy az élő vagy felvett videókat és a szelfiket sem szeretem.

Belátom, hogy nagyon hasznos ez a felület marketing szempontjából, ezért kerestem a lehetőséget, hogy időzítve posztolhassak ott is.

Nos a Creator Studio jó felület, mert viszonylag egyszerű, gyors posztolást tesz lehetővé időzítve is, de van egy nagy baja. Szerettem volna egy menetben elkészíteni a facebook oldalam és az instagram oldalam időzített posztjait, engedi is ezt a funkciót, de biztos, ami biztos le ellenőriztem és hiába állítom be az időzítést, azt csak az instagramra értelmezi és simán lazán kiteszi ugyanazt a posztot a facebook oldalamra is.

Picit bosszantó, de felfogom úgy, hogy egy újabb tesztet végeztem ezzel egy programon. Van érzékem a program hibák kiszúrására, aminek számtalan előnye van, többek között az, hogy a hiba korai észlelése után nem kell sokat kísérleteznem és viszonylag gyorsan elfogadom, hogy ez a program ennyit tud és nem akarom mindenáron ezzel megoldani a posztolást.

Szerettem, amikor simán a fb oldalon hozhattam létre a posztokat, sokkal gyorsabb volt minden. Most úgy próbálom az erre fordított időt lerövidíteni, hogy tematikus posztokat készítek és azt lehetőség szerint 1-3 hónapra beidőzítem.

Az online marketing megbízásokat mindig szívesen vállalom, főképpen ha látom, hogy az általam javasolt módosításokkal mennyivel lesz hatékonyabb az ügyfelem oldala. Ez egy nagy játék, hiszen az online lehetőségek is folyamatosan változnak és ehhez praktikus alkalmazkodni. Ez a típusú munkám egyesíti a kreatívitásomat a segítőkészségemmel. Komplex élményt nyújt:) Köszönöm ezúton is az ügyfeleimnek, akik online marketing témában hozzám fordultak és elégedettek a munkámmal!

Ha szeretnél ebben a témában telefonos konzultációt, akkor kérlek itt kérj időpontot.

____________

Fordulj hozzám bizalommal nyomdai, online marketing, weboldal szerkesztés kérdésekkel kapcsolatban!

Érdemes feliratkozni a NyomdászMűhely blogbejegyzéseimre, így hetente-kéthetente olvashatjátok a friss híreimet: FELIRATKOZÁS

Szabó Katalin
nyomdai gyártás-előkészítő
70-535-1726
info@katiotletek.hu
Katiötletek Nyomdai Ötletgyár