Lehet-e jó áron egy darab bádogbögrére fotót nyomtatni? | Katiötletek

A Lehet-e ….  kezdetű kérdések inspirálnak a legjobban.

Már  a kérdés beérkezésekor tudtam, hogy elvileg nem lehet jó áron például egy  darab bádogbögrére fotót nyomtatni, de nem hagyott nyugodni a kérdés és addig futottam a köröket, amíg nem találtam megoldást.

Így történt pár éve is, amikor pár darabos bádogbögre nyomtatással fordultak hozzám.

Sehogy sem tudtam eltántorítani az elképzelésétől az ügyfelemet, sehogy sem tudtam rábeszélni a hagyományos fotónyomtatással készülő bögrékre.

Nos, ilyenkor nincs más teendő, előveszem a katiötleteimet.

Addig böngésztem a neten, amíg találtam bádogbögréket. A bökkenő az volt, hogy ezek előre legyártott grafikák voltak, mindegyikből több száz darab gyártódott egyszerre. Nekem egyedi fotónyomtatásra volt szükségem.

Felhívtam a gyártót és megosztottam vele az elképzelésemet. Először kicsit ódzkodott, de amikor látta, hogy úgymond szakmai kérdéseket teszek fel és javaslok megoldásokat, akkor már ő is a megoldásokat kereste az elutasítás helyett.

Az  ilyen párbeszédek valódi kincsek. Egy termékhez kerestük meg a megfelelő technológiát.

Nos, pici kompromisszumokat azért kellett kötni, de végül a bögrék elkészültek.

Hálás köszönetem a “kollegának” a segítségért és  a megvalósításért.

Én gazdagabb lettem egy új tudással, egy új szakmai kapcsolattal és az ügyfeleim is elégedett lehetett, mert megtaláltam számára a megoldást.

 

Tetszenek az ötleteim és megoldásaim?

Érdemes feliratkozni a NyomdászMűhely blogbejegyzéseimre, így hetente-kéthetente olvashatjátok a friss híreimet: FELIRATKOZÁS

Forduljatok hozzám bizalommal!

Szabó Katalin
nyomdai gyártás-előkészítő
70-535-1726
info@katiotletek.hu
Katiötletek Nyomdai Ötletgyár