Így készültek Nádasi Krisz könyvei | NyomdászMűhely | Könyvgyártás

Krisz 2015 év végén egy karácsonyi kiskönyvvel kapcsolatban keresett meg. Küldött belív és borító anyagokat és a tanácsaim alapján véglegesítettük a gyártáshoz az anyagokat. A következő könyv szintén egy karácsonyi válogatás volt, mutatós puhatáblás könyv készült belőle.  Már nem tudom felidézni, hogy mi volt előbb, az ajándékba adott nyomatlan regény típusú könyvem, vagy ezzel a paraméterekkel készített Írói jegyzetek. Az biztos, hogy egy hiánypótló könyv született, mondhatni kötelező használati könyv íróknak.

Tetszett, hogy ennek a könyvnek a grafikai elemeit használta fel a könyvjelző grafikához is.

Emlékszem a személyes találkozásunkra, amikor jött a könyvekért az irodába. A szokásos 10-15 perces termékátadásból egy estébe nyúló beszélgetés lett. Már nem is emlékszem, hogy mi mindenről beszéltünk, csak azt éreztem, hogy nem véletlen, hogy találkoztunk.

Krisz elfogadta a szakmai javaslataimat és szívesen kapcsolódott a nyomdai akciós gyártásaimba is. Villámgyorsan születtek meg a nyomdakész anyagok. Praktikus, egyszerű megoldásokkal is mutatós grafikákat küldött.

Érdemes megnézni a honlapját, nagyon hasznos blogok vannak fenn könyv témában! Sokak számára ajánlom a facebookon a Könyvmarketing csoportot is, nagyon jó konzultációs lehetőség a téma iránt érdeklődőknek.

A legutóbbi hírlevélben kértem visszajelzéseket az ügyfeleimtől, melyeket a blogomba illeszthetek.

A közös munkánkról írt Krisz is, az engedélyével most ebből idézek:

“Pár mondat az együttműködésről:

Kati az abszolút go-to-person, ha kis példányszámos nyomtatásról van szó. Tökéletes minőségben dolgozik, hamar vállalja a munkát, nem mellesleg érdemi beszélgetést lehet folytatni vele arról, milyen is legyen a kiadvány. Visszakérdez, biztosan így akarom-e, javasol más megoldásokat, de nem erőltet semmit.

Az Írói jegyzetek esetében, ami egy munkafüzet, felhívta rá a figyelmem, hogy nem biztos, hogy ez 5%-os ÁFA-körbe tartozik, így mindketten utánanéztünk, mi is a helyzet, és addig nem mentünk tovább, amíg a helyzet megnyugtatóan el nem rendeződött.

Kati próbapéldányt is küld, hogy láthassam, milyen lesz a kész könyv. Az ország minden zugából érdemes hozzá menni, mert a futárköltséggel együtt is jó árai vannak.

Nádasi Krisz író, szerkesztő

www.krisznadasiwrites.hu

A könyvgyártás számomra  a nyomdászat legkedvesebb része. Szívesen beszélek róla, szívesen foglalkozom vele.

Mindenképpen szerettem volna, ha többet tudtok Nádasi Kriszről, ezért most idézek néhány visszajelzést, melyet róla írtak. Azt gondolom, hogy az ilyen visszajelzések mutatják meg a lényeget.

“moly.hu értékelések:

„A legjobb ajándék egy írónak”, olvasható a hátoldalon. Nos, igen, ezzel teljesen egyetértek. Nagyon szeretem Krisz kérdéseit, amiből hamar rá lehet jönni, hogy tényleg ismered-e a szereplőidet. Nem akarja megmondani, hogy hogyan írjak, hanem segít kordában tartani a gondolataimat. A hasznos kérdéseket meg lehet tanulni, és a későbbi könyvekben is alkalmazni. Külön tetszett a világépítős rész. Ha valaki fantasy/sci-fi világban mozog, akkor nagyon fogja élvezni az aprólékos kérdéseket a szokásokról, társadalomról. Zseniális 🙂 Jó minőségű a könyv, nem törik szét, elég hely van a válaszokra és elég vastag. Egyszer mindenképpen érdemes megvenni és utána sokszor átlapozni. Legszívesebben összetenném a Hogyan írjunk könyvet nyelvtani részével. Már alig várom, hogy Krisz mivel rukkol elő legközelebb. /Diana Soto/

„A legjobb mégis az ebben a könyvben, hogy lépésről-lépésre végigvezet egy történet megírásán.Kezdve a főszereplő jellemrajzán át egészen a szerkesztési javításokig. Ja, és azt nem is mondtam még, hogy mindezt egy laza,könnyed, érthető stílusban. Olvasás közben, végig olyan érzésem volt, mintha Krisz ott ülne mellettem, és segítene a történetem megformálásában. Egy szó, mint száz. Köszönöm szépen ezt a remek könyvet!” /Emilly Palton/

„Nagyon hasznos, hiánypótló alkotás a piacon. Az első ponttól az utolsóig végigvezet egy történet megírásán, még olyan részletekre is kitérve, amik magamtól nem biztos, hogy eszembe jutottak volna. Az új könyvem megtervezésénél már ezt használtam, és sokkal gördülékenyebben ment a munka, mint azelőtt. Aki regényíráson töri a fejét, feltétlenül szerezze be, ennél hasznosabb segédeszköz aligha létezik. :)” /Booklover25/

Fordulj hozzám bizalommal nyomdai kérdésekkel kapcsolatban!

Érdemes feliratkozni a NyomdászMűhely blogbejegyzéseimre, így hetente-kéthetente olvashatjátok a friss híreimet: FELIRATKOZÁS

Forduljatok hozzám bizalommal!

Szabó Katalin
nyomdai gyártás-előkészítő
70-535-1726
info@katiotletek.hu
Katiötletek Nyomdai Ötletgyár