Így készültek a KingaFitDance plakátok és névjegy méretű termékek | NyomdászMűhely

A hétvégén az Agórában lesz egy rendezvény, melyre fontos volt, hogy elkészüljenek Kinga szóróanyagai. Időnk volt a tervezésre, a fotók összeválogatásra, mégis kicsit tovább tartott a szerkesztés, mint gondoltam.
A tapasztalatom az, hogy a szerkesztéssel hozzám forduló ügyfelek küldenek képeket, szövegeket, írnak egy színvilágot és a többit rám bízzák. 98%-ban az első terveim kerülnek véglegesítésre. Valamiért ráérzek arra, ami hozzájuk illik, anélkül, hogy telefonon beszéltünk volna, vagy akár személyesen ismertük volna egymást.
A KingaFitDance a lányom nemrégen indított vállalkozása. Most a táncórák reklámozásához kért tőlem plakát és névjegy méretű termék szerkesztést. Nagyon más a szeretteinknek készíteni anyagokat, nagyon mások a szempontok. Őket egy másik szemüvegen keresztül látjuk és  a lehető legjobb dolgokat szeretnénk nekik elkészíteni, amit természetesen össze kell jól hangolnunk az ő igényeikkel, hiszen ebben az esetben a lányom az ügyfelem is egyben.
Nagy szerencsém volt, hogy Kingának már korábban készültek szóróanyagok, melyeknek a vázlatát ő készítette, így most ezt vettük alapul. Névjegyekből nem volt sokra szükség, így praktikus volt összeválogatni táncos idézeteket, és a névjegy mellé idézetes kártyákat is készíteni, amit jól lehet használni ajándékozásra, a gyerekek jutalmazására is akár.
Elárulom, hogy legalább 20 féle verziót készítettem, pedig neki már az első terv is nagyon tetszett.
Most véglegesítettük az anyagokat és a hétvégi rendezvényen már használni tudja majd reklámként.

300 g matt papírt választottam a gyártáshoz. Tudom, hogy a véglegesített grafikát szépen ki lehet nyomni, de mégis úgy izgulok, mintha életem első grafikáját készítettem volna.

Vajon más grafikus/szerkesztő is hasonlóan érez, ha közeli hozzátartozójának készít anyagokat?

 

 

Fordulj hozzám bizalommal nyomdai kérdésekkel kapcsolatban!

Érdemes feliratkozni a NyomdászMűhely blogbejegyzéseimre, így hetente-kéthetente olvashatjátok a friss híreimet: FELIRATKOZÁS

Forduljatok hozzám bizalommal!

Szabó Katalin
nyomdai gyártás-előkészítő
70-535-1726
info@katiotletek.hu
Katiötletek Nyomdai Ötletgyár