Így készültek a Gyöngycsibés könyvek, memóriakártyák, mini rajzfüzetek | NyomdászMűhely | Könyvgyártás

A Katiötletek Nyomdai Ötletgyár nyomdai vállalkozásom a nyomdai úton megvalósítható ötletekre épült. Sokáig külön blogoldalt szenteltem az ötleteknek, ez inspirálta Icát is. Nem csak átgondolta, hanem tovább is gondolta a nyomdai ötleteimet.

Így készültek egy kis ötlettel a memóriakártyái, az egyedi minicsokijai, a könyvjelzők és így születtek a mini rajzfüzetek is.

A közös munkánk 2015 év elején egy könyvgyártással kapcsolatos kérdéssel indult. Az alapelképzeléseket társítottam a gazdaságosan kigyártható paraméterekkel, mellyel  minőségi termék születhet.  A szerkesztés a tanácsaimmal segítettem, így az évek alatt eljutottunk odáig, hogy már nyomdakész anyagokat adnak le a gyártáshoz. Már nincsenek több körös módosítások, már az első tervek is tökéletesek a nyomtatáshoz.

Amikor kicsit voltak a gyermekeink egész estéket szenteltünk a gyöngyfűzéseknek, de nem jutottunk tovább az angyalkánál és a többsoros mintás karkötőknél. Ica valami különleges dolgot teremtett. Nagyon örülök, hogy megismerhettem a tevékenységét, illetve mint kiderült, annak csak egy részét. Itt láthatod, hogyan készült például a flitteres mesevár, most a videós bejegyzésből idézek:

“Egyik kedvenc technikám a flitterezés. Nagyon különleges alkotásokat lehet készíteni hungarocell alapra. Ez az alkotás még attól is egyedi, hogy egy félkör formára készült. Összesen felhasználtam: kb. 2600 db flittert, 3200 db gombostűt, 1200 db gyöngyöt. Közel 14 órát vett igénybe az előkészítése az elemeknek és kb. 10 órai munka volt a „böködése”  a képnek. Így összesítve, úgy néz ki, hogy 1 nap alatt elkészíthető! 😀 További részleteket itt találsz: kattints IDE

Ha megnézitek a facebook oldalait, akkor láthatjátok,  hogy fantasztikus ötleteket valósít meg, például ezt is:

De térjünk kicsit vissza a nyomdai közös munkáinkra! Ica rendszeresen olvassa a hírleveleimet és szívesen csatlakozik az akciós gyártásaimhoz, így jó árakon tud elkészülni a nálam rendelt termék. Elfogadja a paraméter javaslataimat, bízik a hozzáértésemben. Személyesen még nem találkoztunk, de mégis olyan, mintha ezer éve ismernénk egymást.

Szeretek úgy dolgozni az ügyfeleimmel, hogy ráhangolódunk egymásra.

A gyártott anyagaiból nem készítettünk mintákat, elegendő volt, ha én ellenőrzöm a nyomatokat. Ha a technológia megkívánta a margó vagy grafika változtatást, akkor gyorsan reagáltak. Mindig van egy ritmusa a közös munkának, aminek a vége egy megfelelő minőségű késztermék.

Örülök, hogy együtt dolgozunk! A legutóbbi hírlevélben kértem visszajelzéseket, melyeket a blogomba illeszthetek.

Nagyon jól esett Ica levele, melyben röviden visszajelzett az együttműködésünkről. Az engedélyével most ebből idézek:

“Kedves Kati! 

Együttműködésünk sok éves és igazán mesés. Több gyöngycsibés termék nyomtatásában segítettél. Kezdtük a Gyöngycsibék és barátaik című mesekönyvvel,  és annak már a 2. kötete is megjelent Játszani jó! címmel, amelyhez vonalzós könyvjelző is készült.

Elkészültek a gyöngycsibés memóriakártyák is, amelyek a gyerekek kedvencei, egy kis videóban láthatók.
A legnagyobb sikerük a gyöngycsibés mini rajzfüzeteknek van.
A termékek a Bigyi-Bogyó Boltban vásárolhatók meg.
A termékekkel kapcsolatban most egy pályázat is indult: Mondj gyöngycsibés verseket! 
Üdv: Ica

 

 

Fordulj hozzám bizalommal nyomdai kérdésekkel kapcsolatban!

Érdemes feliratkozni a NyomdászMűhely blogbejegyzéseimre, így hetente-kéthetente olvashatjátok a friss híreimet: FELIRATKOZÁS

Forduljatok hozzám bizalommal!

Szabó Katalin
nyomdai gyártás-előkészítő
70-535-1726
info@katiotletek.hu
Katiötletek Nyomdai Ötletgyár