Idézetes névjegykártyát készítettünk Eszternek | NyomdászMűhely

A névjegykártya klasszikus nyomdai termék. Jellemzően elérhetőségek és egy logó kerül rá. Szeretem tovább gondolni a lehetőségeket és örülök, hogy ha az ügyfeleim is látnak lehetőségeket az ötleteimben.

Eszternek volt egy gyönyörű idézete, erről mutatott egy mintát, hogy hogyan képzeli el a gyártást. Nekem kicsit más színvilág jutott eszembe és más kép amit az idézet mellé tettem volna, így készítettem két tervet. Megnéztem a megadott honlapokat, megnéztem a témát, amiről szólnak és próbáltam elképzelni, hogy aki kapja az idézetes kártyákat vajon milyennek örülne.

Az összkép nagyon harmónikus lett.

Szeretek az ilyen apróbb termékekkel is foglalkozni. Ugyanolyan örömömet lelem benne, mint a többezres keménytáblás könyvek nyomdai előkészítésében és gyártásában. Fontos, hogy aki hozzám fordul, elégedett legyen a kész termékkel. Az ügyfeleim nem nyomdai szakemberek, így ők más szemmel nézik a kész munkákat. Nyomdai gyártás-előkészítőként kicsit kritikusabb vagyok a nyomdai termékekkel és azt adom át szívesen az ügyfelemnek, ami szakmai szemmel is megfelelő.

A legutóbbi hírlevélben kértem visszajelzéseket az ügyfeleimtől, melyeket a blogomba illeszthetek.

Nagyon jól esett Eszter levele, melyben röviden visszajelzett az együttműködésünkről. Az engedélyével most ebből idézek:

“Kedves Kati! Remélem még tudunk együtt dolgozni, mert gyors vagy és alapos. A munkafolyamat során is segítettél ötleteiddel, ugyan akkor nem erőltettél rám semmit ez nekem, mint diszesnek és irodalmár családból származónak nagyon fontos dolog, másnak lehet, fel sem tűnne.

www.elenkgyerekek.com

Üdv! Eszter

 

 

Fordulj hozzám bizalommal nyomdai kérdésekkel kapcsolatban!

Érdemes feliratkozni a NyomdászMűhely blogbejegyzéseimre, így hetente-kéthetente olvashatjátok a friss híreimet: FELIRATKOZÁS

Forduljatok hozzám bizalommal!

Szabó Katalin
nyomdai gyártás-előkészítő
70-535-1726
info@katiotletek.hu
Katiötletek Nyomdai Ötletgyár