Használjunk ingyenes névjegykártya mockup készítőket | Katiötletek

Feri névjegyén mutatom  meg, hogy milyen az, ha a szerkesztett anyagot mutatom (jobb oldali  bejegyzéskép) vagy látványképet/mockupot készítek a névjegykártyáról.

A nyomdai vállalkozásom kezdetén a referenciáimhoz mobillal vagy egyszerű fényképezőgéppel lefotózott termék képeket használtam.

Mivel nem vagyok profi fotós, finoman szólva sem voltam megelégedve a fotókkal. Nem mutatta meg a kész termékek valódi minőségét.

Mivel jó barátunk a net, ezért keresgéltem egy kicsit. Arra már hamar rájöttem, hogy angolul érdemes keresni és ha látványkép készítőt szeretnék találni, ami online ingyenes, akkor  a mockup keresőszót kell használnom.

Az online ingyenes látványkép készítők csak egy darabig ingyenesek vagy csak egy adott méretig vagy így is úgy is rátesznek saját vízjelet, amivel nagy baj nincs, de azért mégis tovább kerestem.

Most épp a smartmockups.com  oldalt tesztelem. Ezzel készültek például ezek a látványképek a korábban nálam rendelt névjegyekből.

Online marketinghez jó méretben és vízjel nélkül menthetők le a mockupok. Nem szükséges bejelentkezni sem.

Csak ajánlani tudom!

 

Ha szeretnél nyomdai előkészítői vagy online marketing gyakorlati segítséget kérni, itt foglalhatsz időpontot:

Folyamatosan teszem fel erre az új referencia oldalamra a nálam készült névjegy méretű termékeket, az ügyfeleim oldalára mutató linkekkel.

Érdemes csatlakozni a Nem vagyok grafikus fb csoportomhoz,  ott további mockup készítőket tesztelünk.

____________

Fordulj hozzám bizalommal nyomdai, online marketing, weboldal szerkesztés kérdésekkel kapcsolatban!

Érdemes feliratkozni a NyomdászMűhely blogbejegyzéseimre, így hetente-kéthetente olvashatjátok a friss híreimet: FELIRATKOZÁS

Szabó Katalin
nyomdai gyártás-előkészítő
70-535-1726
info@katiotletek.hu
Katiötletek Nyomdai Ötletgyár