Gyártási határidő tervezővel tudod kiszámolni a nyomdai termékek elkészítési határidejét

Nyomdai számításokat folyamatosan használok saját célra. Most elérhetővé teszem nektek is ezeket a számításokat egy egyszeri regisztrációs díj befizetése után.

A számítások listája folyamatosan bővül az igényeitek, kéréseitek szerint.

Már elérhetők a puhatáblás gerincméret számítások, a könyv és szóróanyag terméksúly számítások, a puhatáblás könyvborító kiterített méret számítások, ez utóbbit javaslom használni minden könyvborító szerkesztés előtt. Azok számára, akik online képszerkesztőkkel dolgoznak, nélkülözhetetlen a kiindulási alap meghatározáshoz a nyomdai méret számításom.

Az Online nyomdai számítások elérhetőségét az alábbi regisztrációs díj megrendelése után kapod meg.

Teszteld le a szolgáltatásomat és emailben írd meg, hogy milyen további számításokra van szükséged.

Ezt a szolgáltatásomat főképpen kezdő és haladó szerkesztőknek javaslom, a számukra könnyen érthető egyszerű segítségekkel is kiegészítem a számításokat.

Azt vallom, hogy nem kell mindenkinek nyomdai gyakorlattal rendelkezni ahhoz, hogy nyomdai gyártásra elfogadható anyagokat tudjon készíteni. Elegendő néhány fontos szabályt betartani, amivel a nyomdai kigyártás minősége is elfogadható lesz.

Érdemes feliratkozni a NyomdászMűhely blogbejegyzéseimre, így hetente-kéthetente olvashatjátok a friss híreimet: FELIRATKOZÁS

Forduljatok hozzám bizalommal nyomdai munkákkal kapcsolatban!

Szabó Katalin
nyomdai gyártás-előkészítő
70-535-1726
info@katiotletek.hu
Katiötletek Nyomdai Ötletgyár