Február 1-ig adható le akciós puhatáblás könyvrendelés

2021. február 1-ig adható le kispéldányszámos puhatáblás könyvgyártás rendelés a Katiötletek Nyomdai Ötletgyár februári ütemezett akciójában.

Speciális kalkulációs rendszert alakítottam ki a regény típusú könyvgyártás akcióimhoz. Az ütemezett gyártásban rendelhető könyvekhez előre lekötöttem a gyártóim kapacitását. Elkészítési határidő február vége.

Nyomdai gyártás-előkészítő vagyok, ezeket a folyamatokat végzem a rendelt könyveken: állomány ellenőrzések, gyártás indítások, gyártásközi ellenőrzések, szakmai kérdések megválaszolása a gyártó felé, folyamatos kapcsolattartás a megrendelővel  és a gyártóval, szállítás.

Az ügyfeleim nyomdaként tekintenek rám, a nyomdák kollegaként, így mindkét irányba gördülékeny a közös munka és nagyon szép könyvek születnek jó áron.

Összeállítottam egy hasznos letölthető nyomdai előkészítői tudásanyagot, melyet érdemes tudni, ha szerzői kiadásban szeretnéd a könyvedet kigyártatni. Ez pár nap múlva lesz elérhető a webáruházamban.

Ha szeretnél róla értesítést kapni, akkor érdemes hírlevélre feliratkozni.

A tudásanyag megvásárlásával küldöm majd a februári könyvgyártási, gyártás-előkészítői és szállítási ajánlatomat.

Ebben az ütemezett gyártásban A/5 (148×210 mm) és vA/5 130×197 mm álló alakú regény típusú könyveket gyártok fekete-fehér belívvel, színes fóliázott borítóval puhatáblás kivitelben. Rendelhető mennyiség 48-100-200-300 db 200-430 oldal terjedelemmel.

A könyvgyártás mellett igényelhetsz nyomdai előkészítői tanácsadást, ha szeretnéd magad nyomdakésszé alakítani a belívedet és a borítót, de rám is bízhatod ezt a munkát.

Lektori, korrektori munkát nem végzek, végleges szöveg tördelést vállalok. Természetesen nem zárkózom el a hibajavításoktól, ezeket minden esetben emailben egyeztetjük.

Kérdezz bátran, szívesen segítem a munkádat!

 

Fordulj hozzám bizalommal nyomdai, online marketing, weboldal szerkesztés kérdésekkel kapcsolatban!

A Katiötletek a Te elképzelésedet valósítja meg!


____________

Érdemes feliratkozni a blogbejegyzéseimre, így hetente-kéthetente olvashatjátok a friss híreimet: FELIRATKOZÁS

Szabó Katalin
nyomdai gyártás-előkészítő
Katiötletek Nyomdai Ötletgyár
“A pótolhatatlan láncszem az elképzelésed és a megvalósítás között.”
Telefonszám:+36 70 535 1726
Nyomdai előkészítés | Könyvgyártás | Online marketing