Ezüst vésetnyomott exkluzív névjegykártya készítőkkel beszélgettem álmomban | Katiötletek

Időpont: hajnali 3-5 óra között. Helyszín: Budapestre emlékeztető helyszín szegediekkel vegyítve.

Visszatérő álmom, hogy egy villamos végébe szállok fel és figyelem, ahogy az egyik ülésre az ablakon keresztül egy fiatalember becsomagolt ezüst vésetnyomott exkluzív névjegykártyákat adogat fel egy hölgynek. Ő a páros ülés külső ülésén ül és szépen veszi át a csomagokat. Egy ideig figyelem, aztán nem bírom tovább és szóba elegyedek vele.

Kiderül, hogy vállalkozóként ezzel a speciális területtel foglalkoznak, kizárólag arany és ezüst vésetnyomott névjegykártyákat készítenek kis példányszámban. Hiszem is meg nem is. Ilyen termékeket én is gyártottam korábban, de csakis többezres mennyiségben és még így is igen jelentős alapköltségei voltak.

Mindenesetre szimpatikus a fiatal vállalkozó pár, reggel  még a hölgy nevére is emlékszem, valahonnan ismerős  a neve, aztán kiderült, hogy egy fantasztikus hangú énekesnő, aki egyáltalán nem hasonlít az álmomban levő fiatal rövid hajú szőke hölgyre.

Szóval mégiscsak álmodtam.

Ha valaki foglalkozik ilyen névjegykártyák készítésével kis példányszámban, kérem keressen meg, régi vágyam,   hogy találok megoldást erre is jó áron és jó minőségben!

Érdemes feliratkozni a NyomdászMűhely blogbejegyzéseimre, így hetente-kéthetente olvashatjátok a friss híreimet: FELIRATKOZÁS

Forduljatok hozzám bizalommal!

Szabó Katalin
nyomdai gyártás-előkészítő
70-535-1726
info@katiotletek.hu
Katiötletek Nyomdai Ötletgyár