Ezekhez a facebook csoportokhoz érdemes csatlakoznod

A facebook lehetőségeit nagy kár lenne nem kihasználni.

Most néhány facebook csoportot ajánlok a figyelmetekben, melyekhez érdemes csatlakozni.

Az ajánlásom teljesen szubjektív, hiszen elsősorban a saját érdeklődésemet tükrözik, de úgy vélem, hogy hasznosak lehetnek másoknak is.

 

Melyik facebook csoportba kinek és miért érdemes bekapcsolódni?

 

A Kezdő és haladó grafikusok/szerkesztők csoportja saját szervezésű csoportom. Az a tapasztalatom, hogy sokan foglalkoznak grafikai munkákkal, nagyon jó szemük van a szerkesztéshez, jó ötleteik vannak, még ha nem feltétlenül van grafikusi végzettségük. A csoport nekik kínál bemutatkozási lehetőséget és terveim szerint üzleti kapcsolatokat fog generálni.

A Névjegy akcós gyártások csoportja saját kezdeményezésű csoport, a rendszeres névjegykártya akcióimhoz kötődik. Ide a csoportba teszem fel a kigyártott névjegyekről a látványképeket, melyeket az ügyfeleim szabadon felhasználhatnak a saját online marketingükben is, és egyben ezek a referenciáim is. Itt értesülhetnek az érdeklődők a következő akciós ütemezésről.

Ügyfeleim csoportja is saját csoportom – ide azok csatlakozhatnak, akiknek volt már korábban nyomdai vagy online marketing rendelésük nálam. Itt van lehetőségük bemutatkozásra, ide teszek fel csak nekik szóló ajánlatokat.

Könyv tördelők, borító szerkesztők, illusztrátorok csoportja is saját csoport, a neve elárul mindent. Itt kifejezetten a könyvekre koncentrálunk, olyanokat várunk, akik ezekben tapasztaltak, szívesen bemutatkoznak és olyanokat várunk, akik a saját könyvükhöz szerkesztőt keresnek. A csoport célja az üzleti kapcsolatok generálása.

Nem vagyok grafikus már régi csoportom, ide folyamatosan csatlakoznak újak. Ide teszem fel az általam  kipróbált online ingyenes megoldásokat, melyekkel jó minőségű szerkesztett képeket lehet készíteni az online marketinghez. A kipróbált megoldások egyben poszt tippek is. Érdemes böngészni a csoportban.

Köszönöm, gratuláció…. csoportom hobbi csoport. Pár éve azért készítettem képeket, hogy teszteljem az online megoldásokat, aztán kiderült, hogy olyan sokan érdeklődnek ez iránt, hogy érdemes egy csoportba feltennem őket ingyenes megosztásra. Naponta több száz fő csatlakozik és úgy vélem, hogy elégedettek a feltett megosztható képekkel és szívesen használják azokat.

A könyvmarketing csoportba pár éve kaptam meghívást nyomdai előkészítő szakemberként, ez nagyon jó esett. Mivel elsősorban a  marketing megoldásokat taglalja a csoport, ezért ritkán kommentelek benne, de szívesen ajánlom másoknak is.

Kezdő vállalkozók tartalom marketing csoportjába napi tematika szerint lehet posztolni, ez hasznos ingyenes reklámlehetőség. Azt hiszem egy vállalkozó örökké kezdő marad… hiszen annyi a változás a vállalkozói lét folyamán, hogy mindig van benne új, amit újra meg kell tanulni. Így én is időnként teszek ide ki posztokat.

A Hacuka csoport a bohócdoktori munkámhoz kötődik. Ötletként javasoltam a csoport létrehozását és ez az alapítvány örömmel engedélyezte.

A röszkei Paprika Múzeum látogatói fantasztikus fotókat készítenek a múzeumról, ezért az ügyfelemnek javasoltam, hogy ezeket a fotókat ilyen online vendégkönyvben mutassa meg.

Az I Love Paprika egy katiötlet, melyet még frissen indítottunk az ügyfelemmel. Ide a fűszerpaprikát tartalmazó ételrecepteket várjuk.

A magyar vállalkozó anyukák csoportba meghívásra érkeztem. Jelenleg a vállalkozásom szempontjából ezt tartom a leghasznosabbnak. Nagyon jól szabályozott segítő csoport, a segítségnyújtás miatt különösen közel  áll hozzám. Egyre több üzleti kapcsolatom is innen indul.

A tőlünk-nektek csoport ugyanennek a csoportnak a reklám csoportja, időnként ide is teszek ki a vállalkozásomhoz kötődő információkat.

A Csodacsoport egy jótékonysági csoport, szimpatikus kezdeményezésekkel, melyhez több felajánlásommal én is csatlakoztam nemrégen.

Te milyen facebook csoportokat  kezelsz? Érdekel amivel foglalkozol! Kattints ide és linkeld be a saját facebook csoportodat!

_______

Fordulj hozzám bizalommal nyomdai kérdésekkel kapcsolatban!

Érdemes feliratkozni a NyomdászMűhely blogbejegyzéseimre, így hetente-kéthetente olvashatjátok a friss híreimet: FELIRATKOZÁS

Szabó Katalin

nyomdai gyártás-előkészítő

70-535-1726

info@katiotletek.hu

Katiötletek Nyomdai Ötletgyár