Ezeket az időpontfoglaló megoldásokat teszteltem le

Amit biztosan tudtam, hogy szükségem van egy időpontfoglaló rendszerre, mert a 2019-es évben ötször több telefonos segítségnyújtást igényeltetek.

Első körben az ingyenes megoldásokat kerestem.

Voltak szempontjaim, aminek szerettem volna, ha megfelel a választott időpont.

 • Az alap az lett volna, hogy adott intervallumra csak egy foglalás legyen leadható.
 • Szerettem volna beállítani, hogy mely hónapok napjaiból lehet választani.
 • Fontos volt, hogy a szabadságokat, zárva tartást külön felvihessem.
 • Több szolgáltatást és a hozzájuk tartozó időt is tudja egyszerre kezelni.
 • A szolgáltatások után beállítható legyen egy rövid pihenő idő, amit nem foglalhatónak mutat a rendszer, de az ügyfél csak a saját idejét látja, vagyis nem adódik hozzá a pihenőidő.
 • Magyar nyelvű legyen.
 • Email visszaigazolásokat lehessen küldeni nevesítve.
 • Foglalás emlékeztetőket lehessen küldeni emailben.
 • Össze lehesse kötni fizetési rendszerrel.
 • Ha pedig fizetős, akkor elfogadható árérték legyen.
 • … nos volt még vágyam, de már ezek is soknak bizonyultak.
https://booked4.us/hu

Nagyon-nagyon dícsérik a https://booked4.us/hu rendszerét, melyet az évek alatt már többször teszteltem, de valami miatt mindig elvetettem. Most tesztüzemmódban ezt tettem fel a honlapomra az Időpontfoglalás menüpontba.

Nem tökéletes még, bizonyára nem mindent állítottam még be rajta, de legalább már működik.

A számtalan előnye mellett nekem zavaró,  hogy a beágyazás során igen szembetűnő a saját reklámjuk, így az ügyfelek számára sem egyértelmű, hogy most melyik cégnél is foglalnak. Lehet, hogy ez változik majd ha áttérek a fizetős verzióra? Kíváncsi vagyok rá.

Gyors megnéztem az irodaház oldalát, ahol irodát bérlek, ők már nagyon régóta használják ezt a rendszert, de úgy látom ott is maradt a hangsúlyos reklám.

A színeket szerettem volna sajátjaimra alakítani, sajnos nem lehet és nincs fizetési összekötés sem. Viszont hatalmas előny a rugalmas, gyors ügyfélszolgálat, ami manapság nagy kincs.

Ami nekem még hátrány, hogy a beágyazás óta lassult az oldalam és lassan nyílik meg a foglaló felület is.

Ha kellene értékelnem 1-10-ig az igényeim szerint, akkor 8 pontot adnék rá. 

https://www.wredo.hu/

Teljesen véletlenül bukkantam rá a https://www.wredo.hu/ rendszerére. Teljesen lenyűgözött. Mutatós a felülete, korrekt, áttekinthető, egyértelmű a beágyazás után is. Az ügyfélszolgálat gyors és segítőkész. Nem is nagyon tudok olyan indokot mondani, amiér ne használjam. Sajnos a visszaigazoló leveleket nem lehet megszemélyesíteni és így semmiképpen sem akartam kommunikálni, e miatt vetettem el most ennek a használatát. Nagy előnye, hogy egyszerű honlap is létrehozható, ami szolgáltatóknak nagy előny lehet.

Ha kellene értékelnem 1-10-ig az igényeim szerint, akkor 9 pontot adnék rá. 

everest-forms bővítmény

Igen, egy jó pár bővítményt is teszteltem, hiszen ez lett voln a legpraktikusabb. Most az Árajánlatkérés/Érdeklődés űrlapomhoz ezt az everest-forms bővítményt használom, melynek az ingyenes verziójában be lehet állítani egy időpont választást, de sajnos csupán csak ennyit. Most beállítottam, hogy aki szeretne ott is kérhet időpontot, de az csak a visszaigazolásom után válik véglegessé. Vagyis az adminisztrációmat nem egyszerűsíti. Ettől függetlenül mindenképpen ajánlom a használatát.

Vannak kiváló booking bővítmények, de többnyire nem tudják azt amire nekem szükségem van az ingyenes verzióhoz.

Egy ötlettel megpróbáltam a woocommerceben új termékként felvinni az időpontfoglalót, de beláttam, hogy engem is nagyon zavarna ügyfélként, ha egy sima időpontfoglaláshoz végig kellene egy webshop adatkitöltést vinni. E helyett akkor már sokkal praktikusabb a https://www.smartsupp.com/hu/  chat ingyenes részre, melyet  a honlapon jobb alsó sarkában láttok és ott gyors időpontot is tudtok kérni.

Leteszteltem a https://www.reservio.com/hu/  oldalt, az https://e-foglalo.hu/, https://www.salonic.hu/, https://www.onlinefoglalasok.hu/ és természetesen a facebook időpontfoglaló rendszerét is és amit csak lehetett össze is kötöttem a google naptárammal, de…. egyik sem volt az igazi. Vagy átirányította az ügyfelet a foglaló saját oldalára, vagy nem tetszett a link, vagy a beágyazási forma, vagy a widget ami kitehettem vagy csak töredékét tudta annak, amire nekem szükségem lett volna.

Szóval most maradtok a menübe feltett időpontfoglalónál és a kibővített űrlapomnál.

Természetesen elérhető vagyok emailben, telefonon, messengeren, de nagyon praktikus lenne a foglalás, mert így jobban tervezhető válnának a napok és az ügyfeleimhez is jobban tudnék igazodni.

Még annyi megjegyzés ebben a témában, hogy nem adom fel. Előző életemben program tesztelő lehettem, mert a mostani életembe is mindig visszatérnek ezek a munkák. Nem, nem szeretnék egyedi foglaló rendszert készíttetni, de kacérkodom a gondolattak, hogy a KH mesedoktoros időpontfoglalóra rákérdezek, hogy vajon milyen rendszert használnak.

Ehhez egy zárójeles megjegyzés…. sok-sok-sok-sok  év várakozás után, most végre volt egy szabad időpont, amire tudtam náluk jelentkezni a szegedi mesedoktorkodásra, aminek nagyon megörültem. Végzett bohócdoktor vagyok, így nem csak meseolvasással szeretnék örömet szeretni majd a választott időpontban a gyerekeknek a klinikán.

_______

Fordulj hozzám bizalommal nyomdai kérdésekkel kapcsolatban!

Érdemes feliratkozni a NyomdászMűhely blogbejegyzéseimre, így hetente-kéthetente olvashatjátok a friss híreimet: FELIRATKOZÁS

Szabó Katalin
nyomdai gyártás-előkészítő
70-535-1726
info@katiotletek.hu
Katiötletek Nyomdai Ötletgyár