Éva érzékeny színt választott a névjegyéhez | NyomdászMűhely

Évával 2014 óta dolgozunk együtt. Azóta pici módosításokkal már a sokadik névjegykártya utángyártást készítjük a képen látható névjegyből. Most visszakerestem az első levelezéseinket ebben a témában. Arra emlékeztem, hogy volt egy határozott elképzelése, melyet nyomdai formára alakítottunk. Több változatot is készítettünk, mire megtaláltuk az ideális grafikai elemet a névjegyre és a megfelelő háttérszínt.

Kicsit túlaggódtam a háttérszínt, mivel tudtam, hogy a neonos zöldes szín gyártás során más árnyalatot kap, egészen más lesz, mint amit a képernyőn látunk. Nos, Éva döntött jól, amikor így is kérte a gyártást. Sokkal szebb árnyalat lett a kész terméken, mint reméltem.

A legutóbbi hírlevélben kértem visszajelzéseket az ügyfeleimtől, melyeket a blogomba illeszthetek.

Éppen erről a közös munkánkról írt Éva is, melyben röviden visszajelzett az együttműködésünkről. Az engedélyével most ebből idézek:

Kedves Kati! Már többször rendeltem Nálad névjegykártyát. Az elsőt közösen találtuk ki, és annyira a ” névjegyemmé” vált a szín és a dizájn. Mindenki felfigyel, hogy milyen szép, amikor a kezébe adom. Mindig korrektül teljesíted a megrendelésem, akkor és ott van az áru, amikorra mondod. 2 weboldalt is ajánlok a kártyán: www.irodamegosztas.hu, erről mellékeltem képeket. A másikat Szekeres Verával csinálom, aki lak- és látványtervező: www.ateotthonod.hu/szolgaltatasok/felujitas. Köszönöm a munkád.  Karika Éva

Most kaptam Évától pár képet a www.irodamegosztas.hu oldaláról, amit a blogomba tehetek. Ennek nagyon, mert a kép egyben kiváló ötleteket is kínál a komfortossá tételhez. Nagyon távol áll tőlem a lakberendezés, nincs érzékem hozzá, ezért szívesen inspirálódom az ilyen képekből.

Falmatricákkal fantasztikus hatásokat lehet elérni, ezt most  a saját szegedi irodámban is látom minden alkalommal. A nyomdai tevékenységembe egyelőre nem vettem fel a falmatrica készítést, bár nem nagy ördöngősség, de valamiért a papír alapú termékek állnak hozzám közelebb. Ilyen matricákat érdemes mindig a közeledben levő dekorosnál rendelni, így praktikusabb.

Itt szeretném elárulni nektek, hogy ez a tevékenysége inspirált arra, hogy olyan irodabérlési lehetőséget keressek itt Szegeden, ahol akár 1 órára is bemehetek, ha szükségem van rá.

 

 

Fordulj hozzám bizalommal nyomdai kérdésekkel kapcsolatban!

Érdemes feliratkozni a NyomdászMűhely blogbejegyzéseimre, így hetente-kéthetente olvashatjátok a friss híreimet: FELIRATKOZÁS

Forduljatok hozzám bizalommal!

Szabó Katalin
nyomdai gyártás-előkészítő
70-535-1726
info@katiotletek.hu
Katiötletek Nyomdai Ötletgyár