Elkészültek a nyomatlan keménytáblás könyvek | Katiötletek

Miért gyártok nyomatlan könyveket?

Miért nem veszem meg valahol és árulom viszonteladóként?

Egyszerű a válasz mindkét kérdésre.

Azért gyártok nyomatlan könyveket, mert fontosnak tartom, hogy azok számára is tudjak katiötleteket adni, akik egy darabos egyedi ajándékokhoz keresnek tippeket és megoldásokat. A puhatáblás és keménytáblás nyomatlan könyveimet folyamatosan rendelik tőlem és a visszajelzések azt mutatják, hogy erre szükség  van. Lakkmarkerrel, matricákkal vagy egyedi burkolóval nagyon szép naplók készülnek egyedi ajándékként.

A Katiötletek Nyomdai Ötletgyár adja hozzá az alapötletet és alapanyagot, az ügyfeleim pedig a kreativitásukat teszik hozzá. Így egy különleges ajándék születik.

Ez így nagyon jól hangzik, de eredetileg modell  könyvnek szántam azoknak a könyvborító szerkesztőknek, akik nem kiszámolni szeretnék a gerincméretet a szerkesztéshez, hanem lemérni. Akik látni szeretik a kantnit, a nyílásbeégetést, a kész könyvet.

Az ügyfeleim tovább gondolták az ötleteimet, így kaptak új funkciót a nyomatlan könyveim.

Most lett készen az új gyártásom, beállítottam a készletet, itt tudjátok megrendelni:

Miért nem veszem meg valahol és árulom viszonteladóként a nyomatlan könyveket?

Egyszerű a válaszom. Nyomdai gyártás-előkészítőként szeretem, ha arra a méretre és azokkal a paraméterekkel készülnek a nyomatlan könyveim is,  melyekre a nálam rendelt könyvek gyártódnak.

Közkívánatra az ajándéktárgyak közé tettem fel nagykertől beszerezhető naplókat is, ezt is sokan szeretitek, de ezeken nem tartom állandó készleten, így picit hosszabb a termék küldése.

____________

Fordulj hozzám bizalommal nyomdai, online marketing, weboldal szerkesztés kérdésekkel kapcsolatban!

Érdemes feliratkozni a blogbejegyzéseimre, így hetente-kéthetente olvashatjátok a friss híreimet: FELIRATKOZÁS

Szabó Katalin
nyomdai gyártás-előkészítő
70-535-1726
info@katiotletek.hu
Katiötletek Nyomdai Ötletgyár