Egyszerű, elegáns esküvői meghívók, ballagási meghívók készítése

Az utóbbi hetekben nem telik el úgy nap, hogy ne kérdeznének tőlem az ügyfeleim vagy új érdeklődők esküvői meghívóval vagy ballagási meghívóval kapcsolatban.
Itt az ideje, hogy erről egy kicsit bővebben írjak.
Meghívókat a szakmámban eltöltött évek alatt számtalan alkalommal szerkesztettem és gyártottam. Klasszikus nyomdai kivitelre gondoljatok. Normál 300 g matt papírra, vagy bordázott fehér vagy csillogó fehér kreatív papírra készítettük el a kért grafikákat.
A szerkesztéshez képeket és szövegeket kaptunk, nyomdai előkészítőként mintáka mutattam gazdaságosan gyártható méretekből és hajtási típusokból.
Nem vállaltam vakdombornyomott, kis gyöngyökkel, masnikkal ellátott, stancolt, extra különleges meghívókat. A nálam rendelt hagyományos nyomtatott, hajtott meghívók is nagyon egyediek és elegánsak lettek.
Mutatok pár ötletet, melyeket csak a példa kedvéért állítottam össze. Ezekhez a képanyagot ingyenes képletöltő oldalakról választottam, a szöveg színvilágát a választott grafikához igazítottam.
A kérdésre, hogy vállalok-e esküvői meghívó, ballagási meghívó vagy más rendezvény meghívó szerkesztést és gyártást, a válaszom igen, de nem minden típust.
Nálam hagyományos nyomtatott, hajtott kivitelt kérhettek.
Ajánlatot abban az esetben adok ki, ha látom, hogy ezek a megoldások megfelelők számodra.
Rövid szerkesztési és gyártási határidővel dolgozok, ügyelek arra, hogy a választott grafika jó minőségben kigyártható legyen a választott papíron és nem utolsó sorban jó áron elérhető legyen számodra.
A neten keresve álomszép kreatív meghívó minták érhetők el, melyekbe már csak  a szöveget szükséges belenyomatni. Ha ilyenre vágysz, akkor érdemes a netről választani, elégedett leszel azokkal is. Ilyen esetben a szerkesztést is érdemes az adott gyártótól kérni, így lesz kedvezőbb számodra a végösszeg is.

_______

Fordulj hozzám bizalommal nyomdai kérdésekkel kapcsolatban!

Érdemes feliratkozni a NyomdászMűhely blogbejegyzéseimre, így hetente-kéthetente olvashatjátok a friss híreimet: FELIRATKOZÁS

Szabó Katalin
nyomdai gyártás-előkészítő
70-535-1726
info@katiotletek.hu
Katiötletek Nyomdai Ötletgyár