Egyedi borítóval készült Ádám projektmenedzsment könyve | NyomdászMűhely | Könyvgyártás

A közös munkánk a borító nyomdai előkészítésével kezdődött. Ádámnak határozott elképzelései voltak, azokat igazítottam a nyomdai előírások szerint nyomdakész anyaggá. Nem láttam még a belívet, csak a borító grafikát, de abban biztos voltam, hogy a humort sem nélkülözi a könyv. Telitalálat volt a borítóhoz készített alap.

Még szerkesztési fázisban volt a könyv, amikor jeleztem Ádámnak,  hogy indul akciós regény típusú könyvgyártásom, melybe érdemes bekapcsolódni.

Gyors döntés született és hamarosan kigyártottuk az induló példányokat. Az akciós gyártáshoz a méretet kellett picit kisebbre venni, a sárgás regény típusú belív is jól passzolt a könyvhöz.

Nemrégen írt rám újra, hogy fogynak a könyvek és jó lenne utángyártás belőle. Nagy szerencséje volt, mert az idei utolsó ütemezett könyvgyártásba még be tudtam illeszteni a könyvet.

A könyvről többet itt tudhattok meg: Itt a link: https://www.projektallasok.hu/az-ifju-projekttitan/.

Megnéztem Ádám facebook oldalát is, azt hiszem az általa ajánlott videót mindenkinek érdemes megnéznie:) és utána a könyvet is elolvasnia:)

Nincs lehetetlen feladat!
(Magyar fordítás is megtalálható a beállításoknál!)

Nagyon jól esett Ádám levele, melyben röviden visszajelzett az együttműködésünkről. Az engedélyével most ezt idézem:

Katival azért jó együtt dolgozni, mert gyorsan reagál a kéréseim.

Bármikor elérhető, és meg tudjuk azonnal beszélni a teendőket.

Könnyen, gyorsan működnek a dolgok, ahogy kell..”

_______

A könyvgyártással kapcsolatban hasznos információ:

  • A tapasztalatom az, hogy a leadott pdf állományok 80-90%-ban még módosításokat igénylenek a minőségi kigyártáshoz.
    Igényelhető külön szolgáltatásként nyomdai előkészítői tanácsadás, melynek díját az állomány ismeretében tudom megadni, így látom, hogy mennyi változtatás szükséges, szükséges-e egyáltalán.
  • Kis példányszámos (48-300 db) regény típusú könyvre 1-2 havonta fog indulni a következő évben is  akciós gyártás. Ennek a mérete 130*197 mm, a belíve sárgás regény típusú papír. Ezt fekete-fehér belíves könyvekre ajánlom. 48 db esetén még nem szükséges beküldeni köteles példányt.
  • 3 módon 3 árkatóriában rendelhető nálam  könyvgyártás: egyedi gyártásban rövid átfutási idővel, ütemezett gyártásban, általam megadott leadási és elkészítési idővel, akciós gyártásban, melyben a legjobb árakat érhetjük el, de ennél kötöttek a paraméterek.

_______

Fordulj hozzám bizalommal nyomdai kérdésekkel kapcsolatban!

Érdemes feliratkozni a NyomdászMűhely blogbejegyzéseimre, így hetente-kéthetente olvashatjátok a friss híreimet: FELIRATKOZÁS

Szabó Katalin
nyomdai gyártás-előkészítő
70-535-1726
info@katiotletek.hu
Katiötletek Nyomdai Ötletgyár