Cicákoktól a szivacstáblás határidőnaplókig – Katiötletek

 

A Katiötletek Nyomdai Ötletgyár név kötelez. 2012-től működő korábbi honlapomon nagyon sok nyomdai úton megvalósítható ötletet osztottam meg. Gyakorlatilag ez volt  a blogom alapja.

7 év teljes anyaga szállt el nemrégen, amikor a tárhelyszolgáltatónál szerver probléma merült fel. Ha elég időt és pénzt szánok rá, akkor természetesen minden vagy majdnem minden megmenthető lett volna, de döntöttem  és új szerveren új honlapot építettem fel.

A Katiötletek a fejemben vannak, így bármikor újra írhatók az akkori blogok is.

Szemezgettem most nektek pár ötletet, olvassátok szerettel és inspirálódjatok belőle:

  • Egy korábbi munkahelyemen kitalálták, hogy az egységes arculathoz hozzátartozik, hogy egyenpólónk legyen a cég logójával. Ezt nehezen fogadtam el, lévén nem viselek pólót és most sem kívántam ezen változtatni. Kitaláltam, hogy jó, legyen rajta a logó kicsiben, de mindegyikőnk választhasson rá egyedi grafikát, amitől szívesen viseli. Mindenki keresett magának egyszerű grafikákat, amit fehér plotterfóliából rátehetünk. Vártam az ötletre, majd szembejött velem egy cicás grafika a neten és nem bírtam ellenállni neki. Így lett a Kati név helyett Cicákok a pólóm elején, amin a fiúk meglehetősen sokat dolgoztak, mire az apró elemeket is kiszedték a plotterfóliából. A póló olyan jól sikerült, hogy nem is kellett viselnem, ez lett az asztalom mögött az egyik termékajánlónk, ami az ügyfeleket természetesen további megrendelésekre sarkallta.
  • Pár éve érkezett hozzám egy kérdés, hogy foglalkozok-e 3D műgyanta matrica készítéssel. Naná, hogy nem foglalkoztam, de egy nyomdász soha nem mondja, hogy nem, így utánajártam a technológiának, a gyártási áraknak, a lehetőségeknek, a grafikai követelményeknek és természetesen elindítottam egy Katiötletes terméket belőle. Így készültek a családomnak is az egyedi 3D műgyanta matricából készült fényképes, feliratos családi kulcstartók, majd az ügyfeleimnek a céglogós és egyedi fotós matricák és biléták.
  • A Katiötletek vállalkozásom alapban nyomdai előkészítői vállalkozás, hiszen nem nyomda vagyok, de mivel használok nyomdai kalkulációs szoftvereket, így összeállítottam egy olyan termékpalettát, melyben kedvező gyártási árban is tudok kispéldányszámos termékeket készíteni. A Katiötletek feltételeket társítottam az ideális nyomdai gyártási paramérekkel, így váltak rendszeressé az akciós névjegykártya, könyvejelző, könyv, stb. termékeim.
  • Határidőnaplókat mindenki tud gyártani, én nem szerettem volna olyat, amit mindenki kínál, ezért agenda gyártóktól határidőnapló könyvtesteket vásároltam és nagyon jó árakon egyedi borítós szivacstáblás határidőnaplókat tettem be akciós előrendelésbe.
  • Aki szeret jegyzetelni és minden táskájában legalább egy notesz vagy papírlap van, az megérti, hogy miért indítottam egyedi notesz akciókat. Egyszerű volt az ötlet. Adott ütemezéshez igazodva lehetett fényképes noteszeket rendelni nálam jó áron és jó minőségben.
  • Egyedi fényképes bögréket nem nagyon reklámoztam, de természetesen bármikor rendelhetők nálam is. Annyit tudtam, hogy nem akarok egy bögre egy fotó megoldású megszokott bögréket készíteni, ezért a bögre gyártóimmal egyeztetve egy alaptervet készítettem a bögre palásthoz igazodva, így különleges ballagási, esküvői, névnapi, karácsonyi, tanári… bögrék születtek. Na így már elégedett voltam.
  • A Katiötletek odáig “fajultak”, hogy most már nem csak nyomdai ötletek miatt keresnek meg az ügyfeleim, hanem rám bízzák az online marketingjüket, a honlapjuk, facebook oldaluk kezelését, az ötletes facebook posztok készítését, az alap hírlevél rendszer beállítását. Ez új utakat nyitott a vállalkozásomban és újabb ötleteket szabadított fel.
  • Még beszélhetnék az extra nagy méretű sok képes molinókról, rollupokról, családi fotómontázsokról, színezhető képeslapokról, mesekönyvekről, kifestő füzetekről, a névjegy méretű idézetes és ajándék kártyákról, az egyedi csokoládékról, a speciális alapanyagra készült meghívókról, az ötletes fb posztokról, az érdekes online megoldásokról…. kérdezzetek, kövessétek az oldalam és időnként újabb ötleteket osztok meg veleket. Természetesen a legjobb ötletek akkor születnek, ha beszélünk egymással! Kérjetek konzultációs időpontot és beszélgessünk arról, hogyan oldj meg online marketing, grafikai stb. munkákat egyszerűen, praktikusan, mutatósan, ötletesen, Katiötletesen:)

Miért jó nekem nyomdai ötletekkel foglalkozni? Egyszerű a válaszom! A nyomdai ötletek kiapadhatatlanok. Bármely nyomdai termék paramétert azonnal tovább tudom gondolni és így jó minőségben és jó áron tudok egyedi ötleteket adni egyedi termékekre. Természetesen a megvalósítást is rám bízhatják az ügyfeleim.

Miért jó nekem online marketing ötletekkel foglalkozni? Egyszerű a válaszom! Gyorsan változnak a trendek és mégsem kötelező őket követni. Elég, ha jól behatároljuk, hogy kiknek szeretnénk bemutatkozni és máris jönnek a Katitötletek. Szeretem hogy szárnyalhatok, hogy megbíznak bennem, hogy másoknak segíthetek.

Fordulj hozzám bizalommal nyomdai, online marketing, weboldal szerkesztés kérdésekkel kapcsolatban!

A Katiötletek a Te elképzelésedet valósítja meg!


____________

Érdemes feliratkozni a blogbejegyzéseimre, így hetente-kéthetente olvashatjátok a friss híreimet: FELIRATKOZÁS

Szabó Katalin
nyomdai gyártás-előkészítő
70-535-1726
info@katiotletek.hu
Katiötletek Nyomdai Ötletgyár