Békés ünnepeket kívánok!

Kedves Ügyfeleim!

Hálás köszönetem, hogy megtiszteltetek a bizalmatokkal ebben az évben is és velem tartottatok a Katiötletek Nyomdai Ötletgyárban!

Békés ünnepeket kívánok!

Különleges, változatos volt ez az év is, szívesen tekintek rá vissza.

Az év első megrendelései meghatározták ennek az évnek a fő irányvonalát.

Egyértelműen a könyv gyártás-előkészítés, gyártás, előkészítői tanácsadás volt a fő tevékenységem.

A nyomdai gyártások mellett jelentős szerepet kaptak minden hónapban az online megbízásaim. Több honlapot szerkesztettem és számtalan facebook oldalt kezeltem. Nagyon sok ügyfelemet segítettem az online marketing munkáikban a gyakorlati tanácsaimmal is.

A segítő, támogató, önkéntes énem is teret kapott, jótékony célra történő felajánlások keretében segítettem a hozzám fordulókat.

Kiegyensúlyozott, tartalmas, izgalmas évem volt a vállalkozásomban.

Átformáltam a napi rutinjaimat, átszerveztem a tevékenységeimet és az időbeosztásomat, így megdupláztam a pihenőidőmet, amit a családom is nagyon támogatott:)

Az egyéni vállalkozóként töltött évek alatt sokat tanultam, sokféle munkával foglalkoztam, melyeken mindig kamatoztatni tudtam a nyomdai előkészítői tapasztalataimat.

Különleges élmény olyan ügyfelekkel együtt dolgozni, akik szívesen kérdeznek, szívesen tanulnak tőlem és nyitottak a javaslataimra.

A mai napon írtam be a 365. sort a 2019-es megrendelés nyilvántartásomba.

Ebben voltak pár darabos plexi hűtőmágnesek, nyomatlan keménytáblás könyvek, matricák, keménytáblás és puhatáblás könyvek, egyedi csokoládék, honlapszerkesztések, facebook poszt készítések, könyv belív nyomdai előkészítési tanácsadások, borító szerkesztések, kültéri matrica gyártások, 3D műgyanta matricák, névjegykártya szerkesztések és gyártások, irkafűzött és spirálozott füzetek, szivacstáblás keménytáblás határidőnaplók, spirálos naptárak, plakátnaptárak, falinaptárak, szórólapok, szilikon karkötők, gravírozások, szublimált, szitázott ajándéktárgyak, oklevelek, meghívók, önátírók, tanácsadások, kültéri táblák, fényképes bögrék, könyvjelzők…. stb, stb.

Nagy öröm a számomra, hogy sokan tovább gondoltátok az ötleteimet és a standard nyomdai paraméterek használatával nagyon szép egyedi termékeket készítettünk.

Köszönöm Nektek ezt az évet is!

Ebben az évben már csak háttérmunkákat végzek, illetve a folyamatban levő rendeléseket készítem.

Új megbízásokat 2020. január 6-tól vállalok.

Ebben a pihenő időszakban is pár naponta válaszolok az emailekre, de telefonon és messengeren csak korlátozottan leszek elérhető.

Jó pihenést kívánok Nektek is!

_______

Fordulj hozzám bizalommal nyomdai kérdésekkel kapcsolatban!

Érdemes feliratkozni a NyomdászMűhely blogbejegyzéseimre, így hetente-kéthetente olvashatjátok a friss híreimet: FELIRATKOZÁS

Szabó Katalin
nyomdai gyártás-előkészítő
70-535-1726
info@katiotletek.hu
Katiötletek Nyomdai Ötletgyár