Beállítottam az időpontfoglaló rendszeremet

Kedves Ügyfeleim!

Az új évet pár újdonsággal indítottam.

Beállítottam az időpontfoglaló rendszeremet, mellyel jól tervezhetővé válnak a telefonos szakmai konzultációk és a munka egyeztetések.

Munkanapokon a délelőtti órákat állítottam be erre a célra, de igény szerint természetesen elérhető vagyok más időpontokban is. Lehetőség szerint emaiben írjatok rám, ahol tudunk egyedi időpontot is választani.

2019 februártól a nyomdai előkészítői vállalkozásom új szintre lépett, melyet Ti is érzékelhettetek.

Könnyebben elérhető lettem, gyorsabbak lettek a válaszaim, a megbízás teljesítéseim. A cél ebben az évben ennek a finomítása az elérhető technikai eszközökkel és a hatékonyabb munkaidő kihasználás.

Az álom munkám így néz majd ki:  8-16 óra nyomdai tevékenység/online marketing/weboldal szerkesztés, kizárólag munkanapokon.

A cél, hogy a munkáim átszervezésével és hatékonyabb időbeosztással jobban ki tudjam szolgálni az ügyfeleimet és több idő jusson a regenerálódásra, a családomra, magamra. Jó úton haladok a kitűzött cél felé.

Hálás vagyok a családomnak, akik mindig mellettem állt és támogatott a vállalkozásomban, hálás vagyok az ügyfeleimnek, akik rám bízták a munkáikat.

Az alap természetem a segítségnyújtás, melyet a vállalkozásomban személyre szabott konzultációk formájában valósítok meg.

A tanulmányai befejezése óta mindig is a szakmámban dolgoztam. 2012 ősze óta egyéni vállalkozás formájában végzem ugyanezt a tevékenységet, rugalmasan kiegészítve az online marketing és weboldal szerkesztési munkákkal.

A vállalkozás rugalmasságot kíván minden területen, ezt érezhetitek az újításaimban is. A szolgáltatásaimat az igényeitekhez szabom. Gyakorlati segítséget nyújtok, 100%-ban a saját tapasztalataim, tudásom alapján.

Kívánom, hogy a 2020-as évetek sikeres legyen!

Üdv, Kati

_______

Fordulj hozzám bizalommal nyomdai kérdésekkel kapcsolatban!

Érdemes feliratkozni a NyomdászMűhely blogbejegyzéseimre, így hetente-kéthetente olvashatjátok a friss híreimet: FELIRATKOZÁS

Szabó Katalin
nyomdai gyártás-előkészítő
70-535-1726
info@katiotletek.hu
Katiötletek Nyomdai Ötletgyár