Az előrendelhető akciós termékeim közül a névjegykártyák és a névjegy méretű termékek a legnépszerűbbek

Névjegykártyára vagy névjegy méretű termékre mindenkinek szüksége van. Általában pár száz darabnál többet egyszerre nem szeretnének az ügyfeleim.

Ehhez igazítottam az Előrendelhető akciós termékek kategóriámban a névjegykártya paramétereket.

A termékeket itt tudod előrendelni:

A névjegykártya paraméterek összeállításánál fontos szempont volt a minőségi alapanyag választás és a nyomdai kalkulációs rendszerek ismerete. Sok-sok éven át foglalkoztam ezzel a területtel a szakmámban, így egyértelmű volt, hogy milyen mennyiségek egyidejű gyártásával lehet a legjobb árakat elérni.

Ezeket a termékeket azok számára ajánlom, akiknek nem sürgős a határidő, vagyis szívesen lefoglalják előre 1-2 hónappal is a gyártást.

Így mindenkinek jó. Jó az ügyfélnek, mert jó minőséget kap jó áron kis példányszámos rendelés esetén is. Jó nekem, mert egyszerre foglalkozok azonos paraméterű munkákkal.

Az esetek többségében a szerkesztést is rám bízzátok, ezt itt is megrendelhetitek, de emailben is jelezhetitek az igényeteket:

A teljesség igénye nélkül itt megnézhetsz néhány névjegy méretű referencia termékemet:

[Best_Wordpress_Gallery id=”2″ gal_title=”Referenciáimból – Névjegykártyák”]

Érdemes feliratkozni a NyomdászMűhely blogbejegyzéseimre, így hetente-kéthetente olvashatjátok a friss híreimet: FELIRATKOZÁS

Forduljatok hozzám bizalommal nyomdai munkákkal kapcsolatban!

Szabó Katalin
nyomdai gyártás-előkészítő
70-535-1726
info@katiotletek.hu
Katiötletek Nyomdai Ötletgyár