A Törékeny csomag feliratú kész matricáimat folyamatosan gyártom

Az igény szülte a Törékeny csomag feliratú matricáim gyártását.

Egy webáruház ügyfélszolgálatán dolgoztam, ahol nagy tételben indítottunk útnak törékeny csomagokat. Egy időben sorra kaptuk vissza a feladott termékeket szó szerint darabokra törve. Nem értettük, hiszen minden csomagolási és feladási előírásnak megfeleltünk.

Felvettem a futárcéggel a kapcsolatot és kiderült, hogy valójában külön törékeny kezelés nincs, inkább csak iránymutatást szolgál, de kaptunk egy tippet, hogy lássuk el Törékeny csomag feliratú matricákkal.

Szerencsére a neten könnyen rátaláltunk az ilyen cimkékre és láss csodát, amely csomagokra rátettünk 1-2-3 ilyen matricát, az épségben ért oda az ügyfélhez.

A matrica praktikus volt, hiszen működött a csomagvédelem, de nyomdász szemmel nagyon elégedetlen voltam.

Gondoltam egy nagyot, megszerkesztettem egy matricát egy gazdaságos gyártási méretre, választottam hozzá egy Pantone színt és kigyártattam több ezer darabot belőle.

A terméket itt tudod megrendelni:

Ezt a terméket azóta is folyamatosan gyártom és nagyon jól esik, amikor a vásárlóim pozitívan  jeleznek vissza a termék minőségével kapcsolatban.

Igényes vagyok a minőségi kigyártásra. Talán kicsit jobban is, mint kellene. Nem tudom elfogadni a “jó lesz az” típusú kivitelezéseket, amikor tudom, hogy ugyanazzal az energiával és áron minőségi termék is készülhet.

Érdemes feliratkozni a NyomdászMűhely blogbejegyzéseimre, így hetente-kéthetente olvashatjátok a friss híreimet: FELIRATKOZÁS

Forduljatok hozzám bizalommal nyomdai munkákkal kapcsolatban!

Szabó Katalin
nyomdai gyártás-előkészítő
70-535-1726
info@katiotletek.hu
Katiötletek Nyomdai Ötletgyár