A regény típusú nyomatlan könyveim méretét megváltoztattam

A katalógusomba a nyomatlan termékek között megtalálod a regény típusú, a klasszikus puhatáblás és a keménytáblás könyveket is.
Ezeket a termékeket elsőként a gerincméret, a könyvborító szerkesztésekhez készítettem, de hamarosan önálló életre keltek.
A regény típusú nyomatlan könyvem korábban A/5 méretben készült, de a gyakorlat azt mutatta, hogy a sárgás regény típusú könyveket célszerűbb kisebb méretben elkészíteni. Egyrészt az ár miatt, másrészt a gyártási határidő miatt. Itt tudod megnézni az új gyártási paramétereket:
Itt rendelést is adhatsz le.

Egy időben bizonytalanná vált az alapanyag beszerzés az A/5 méretű könyvhöz, így a gyártóimmal egyeztetve megkerestük az ideális megoldást.

Kispéldányszámos könyveket ütemezett és akciós gyártásban indítok, érdemes egyedi ajánlatot kérni rá.

Nemrégen írtam néhány ügyfelemnek, kértem visszajelzést a nyomatlan könyvek felhasználásról.

Jobbnál jobb válaszok érkeztek, melyekből az engedélyükkel idézek:

Kedves Kati!

Valami személyes ajándékot szerettem volna adni a páromnak, 1 éve vagyunk együtt. Olyan dolgot, amit saját kézzel készítettem és ehhez tökéletes volt a te nyomatlan könyved. Tele írtam olyan dolgokkal, amit vele kapcsolatban érzek, ami a kapcsolatunkra jellemző, amit csak mi ketten értünk. Köszöm hogy hozzájárultál, hogy legyen egy saját kis szerelmes könyvünk.
Üdv,
Dalma
Visszakérdeztem a borító egyediesítésére és örömmel olvastam, hogy az általam javasolt lakkfilces dekorálást választotta.
Kedves Katalin!

Örömmel számolok be neked  arról,hogy mire használtam fel a könyvet.
Édesanyukám verseket írt egy régi füzetbe.
Úgy gondoltam ha,rendelnék egy nyomtatlan könyvet, és a verseit átírnám az egy nagyszerű ajándék lesz.
A terv bejött, anyukám nagyon örült a könyvnek.
Szeretném meg köszönni mégegyszer.
Üdv: Heni
Henitől is megkérdeztem a borító egyediesítést, fantasztikus a válasza: A borítóra vékony lakkfilccel vittem fel édesanyám nevét, és egyéb mintákkal díszítettem. Mint például kisebb-nagyobb virágokkal es csigákkal.
Biztatlak benneteket is, hogy legyetek kreatívak, válasszatok ehhez a nyomatlan termékeim közül!

_______

Fordulj hozzám bizalommal nyomdai kérdésekkel kapcsolatban!

Érdemes feliratkozni a NyomdászMűhely blogbejegyzéseimre, így hetente-kéthetente olvashatjátok a friss híreimet: FELIRATKOZÁS

Szabó Katalin
nyomdai gyártás-előkészítő
70-535-1726
info@katiotletek.hu
Katiötletek Nyomdai Ötletgyár