A MetaSlider bővítményt érdemes volt újra beállítanom | Katiötletek

Izgalmas feladat egy honlap átalakítása. Biztosan észrevettétek, hogy a sajátomat előszeretettel alakítgatom.

Nem, nem azért mert elégedetlen vagyok vele, hanem azért mert új funkciókat szeretnék vagy új megoldásokkal szeretnék megoldani egy-egy folyamatot.

A Metaslider bővítményt sok éve már használtam, de most a honlap sablon váltásommal újra képbe került. Érdemes volt várni rá!

Az új honlap sablonom nem engedett fejléc képet feltenni, legalábbis nem úgy, ahogy nekem jó lett volna. Egy ötlettől vezérelve slidereket kerestem, amit reméltem, hogy az Elementor oldal szerkesztőm is szeretni fog.

Itt ugrott be a metaslider, amit azonnal ki is próbáltam. Több slidert is beállítottam az oldalamon, ezek közül az egyik a fejléc menüsora alatti slider, amibe egyszerű képeket szerkesztettem a canva.com online ingyenes szerkesztővel. Ennek a célja volt, hogy röviden címszavakban bemutassam azt amivel foglalkozom.

Az Elementor ingyenes verziója szerencsére engedte a metaslider widgetet betenni a kívánt helyre, így pillanatok alatt megoldottam az elképzelésemet.

Ha már itt tartottam, akkor nem bírtam ki és tovább formáltam a kezdőoldalt, a menüpontokat és a webshopomat.

Nagyobb hangsúlyt kaptak az akciók és a Katiötletes termékeim, de természetesen továbbra is elérhetőek az ügyfeleim termékei és a referenciáim is.

Ha szeretnél segítséget kérni a saját honlapod teszteléséhez, alakításához, kérj itt időpontot! Tapasztalati gyakorlati tanácsokat tudok adni. Nem csak beszélgetünk, hogy mit tegyél, hanem lépésenként segítelek abban is, hogy hogyan tedd.

____________

Fordulj hozzám bizalommal nyomdai, online marketing, weboldal szerkesztés kérdésekkel kapcsolatban!

Érdemes feliratkozni a NyomdászMűhely blogbejegyzéseimre, így hetente-kéthetente olvashatjátok a friss híreimet: FELIRATKOZÁS

Szabó Katalin
nyomdai gyártás-előkészítő
70-535-1726
info@katiotletek.hu
Katiötletek Nyomdai Ötletgyár