Gyakori kérdések és válaszok

A legtöbb árajánlatkérés/érdeklődés nyomdai előkészítéssel, könyvgyártással és online marketinggel kapcsolatban érkezik. A legjobb tudásom szerint segítem a hozzám fordulókat.

A könyvet rendelő ügyfeleim 80%-a magánkiadásban adja ki a könyvét. Őket nyomdai előkészítési tanácsadással, gyártási paraméterek összeállításával, igény szerint szerkesztéssel segítem. A nyomdakész pdf elkészülte után adok ki kispéldányszámos gyártási árakat  vagy keressük meg az ideális gyártót a könyved számára a nyomdai gyártás-előkészítői szolgáltatásom keretében. A cél az, hogy a könyved jó áron és jó minőségben készüljön el.

Kezdő és haladó szerkesztőknek a nyomdai előkészítői gyakorlati tanácsadást szoktam javasolni. Egy rövid ingyenes konzultáció vagy pár levélváltás után látom, hogy milyen segítséget igényelsz ahhoz, hogy nyomdakész anyagot tudj készíteni a könyvedből. Célirányosan segítek. A grafikai tudásod és a rendelkezésedre álló programok alapján állítom össze a leckéket, melyet együtt végzünk el. A cél, hogy a következő könyvednél / névjegyednél / plakátodnál stb. már önállóan is képes legyél nyomdakész anyagot készíteni.

A saját honlapjaimat magam szerkesztem, alakítom. Az ügyfeleim számára elsősorban honlap szerkesztéseket vállalok vagy gyakorlati tanácsadást, melynek keretein belül lépésenként megyünk végig a beállításokon, megismerjük, hogy mit miért javasolt használni vagy nem használni. Gyakorlati tudást adok át 100%-ig a saját tapasztalataim alapján. Nem vagyok programozó, de évtizedek óta kezelek honlapokat, így kezdők számára hatékony segítséget tudok nyújtani.

Facebook oldal teszteléseket évek óta végzek. Olvasói szemmel nézem át az ügyfeleim facebook oldalát és az ehhez kapcsolódó weboldalt, és javaslok módosításokat, mellyel olvasóbarátabbá tehetők az oldalak. A cél, hogy az online felületek látogatottságát növeljük. Ehhez egyénre szabott ötletes facebook posztokat állítok össze és segítek abban, hogy minél egyszerűbb eszközökkel hatékonyabban működjenek a facebook oldalak.

Nagy példányszámok esetén a nyomdai gyártás-előkészítői szolgáltatásomat javaslom igénybe venni. Ennek keretében összeállítom az ideális gyártási paramétereket, a géppark alapján választok gyártókat, szakmailag egyeztetek velük, majd bekérem a gyártási ajánlatokat az ügyfelem nevében. Az ajánlatokat összevetem és javaslatot teszek gyártó választásra. Igény szerint vállalom a teljeskörű gyártás koordinálást is (állomány ellenőrzés, imprimálás, mintagyártás, nyomat ellenőrzés, logisztika).

A gyártók kollegaként tekintenek rám, így a szakmai egyeztetések is egyszerűsödnek. Fontosnak tartom, hogy ne az alapján válasszunk gyártót, hogy kit ad ki az internet keresője, hanem a technikai felszereltség alapján. Így találjuk meg az  ideális gyártót az ügyfelem termékéhez és így érhetjük el a legjobb árakat és a legjobb minőséget.

Nagyon sok kérdés kezdődik így, amikor egyedi ajándékötletet keresnek az ügyfeleim. Nyomdai úton megvalósítható ötletekből kifogyhatatlan vagyok. (Talán nem véletlen, hogy az ügyfeleim adták a vállalkozásom nevét:)

Gyártottunk már egyedi újságot szülinapra, különleges műbőr kötéses könyvet, egyedi fényképes és feliratos csokikat, mini fotóalbumokat. Készültek egyedi katiötlet alapán üzlet nyitásra apró csokik és kártyák, webáruház vásárlóknak kuponkártyák, képeslap formájú színezők. Konferencia résztvevőknek mini dobozok és a város nevezetességeivel tátika játék. Népszerűek az egy darabos feliratos szilikon karkötők is. Sokan kérik a tanácsadásomat ballagásra, esküvőre stb.

Nyitott vagyok minden egyedi kérdésre és szívesen foglalkozom cégeknek és magánszemélyeknek is az ajándék készítéssel.

 

katiotletekbolt (14)
Időpontfoglalás telefonos szakmai konzultációhoz

KatiötletekBlog

Kedves Látogatóim! A honlapomon nyomdai előkészítés, könyvgyártás, online marketing, weboldal szerkesztés témákban olvashatjátok a bejegyzéseimet. Érdemes feliratkozni a blogbejegyzéseimre, így hetente-kéthetente olvashatjátok a friss híreimet: FELIRATKOZÁS.

Regény típusú könyvgyártás akció | Katiötletek
Katiötletek Könyvgyártás

Regény típusú könyvgyártás akció | Katiötletek

Kedves Látogatóm! A regény típusú könyvgyártás akcióm részleteit, a gyártási paramétereket, a gyártási ár kalkulátoromat a hírlevél feliratkozás után olvashatjátok....
Read More
Használjunk ingyenes névjegykártya mockup készítőket  | Katiötletek
Katiötletek Nyomdai előkészítés Online megoldások

Használjunk ingyenes névjegykártya mockup készítőket | Katiötletek

Feri névjegyén mutatom  meg, hogy milyen az, ha a szerkesztett anyagot mutatom (jobb oldali  bejegyzéskép) vagy látványképet/mockupot készítek a névjegykártyáról....
Read More
A MetaSlider bővítményt érdemes volt újra beállítanom  | Katiötletek
Katiötletek Online megoldások

A MetaSlider bővítményt érdemes volt újra beállítanom | Katiötletek

Izgalmas feladat egy honlap átalakítása. Biztosan észrevettétek, hogy a sajátomat előszeretettel alakítgatom. Nem, nem azért mert elégedetlen vagyok vele, hanem...
Read More
Júniusi névjegy méretű akció ütemezése | Katiötletek
Katiötletek Nyomdai előkészítés

Júniusi névjegy méretű akció ütemezése | Katiötletek

Felkerült a terméklapokra az akciós névjegy méretű termékek következő gyártási ütemezése. Itt adhatod le a rendelésed: Ezeken a terméklapokon június...
Read More

Katiötletek ajánló

Ízelítő a webshop rendszerben rendelhető termékeimből. A Katiötletek Nyomdai Ötletgyárban az ügyfeleim egyedi könyvgyártásokat, szerkesztéseket, tanácsadásokat rendelnek. Fordulj hozzám bizalommal nyomdai előkészítés, könyvgyártás, online megoldások témákban is: Árajánlatkérés/Érdeklődés.

Referenciáimból

 

A Katiötletek Nyomdai Ötletgyár vállalkozásomban komplett nyomdai tevékenységet végzek. Több évtizedes gyakorlatom van nyomdai gyártás-előkészítési területen digitális és ofszet gyártással készülő munkák esetében is. Készítek egyedi ajándéktárgyakat is magánszemélyeknek és cégeknek is. Kiemelt termékeim a kispéldányszámos puha és keménytáblás könyvek szerkesztése, gyártása, nyomdai gyártás-előkészítése.
Fordulj hozzám bizalommal nyomdai előkészítés, könyvgyártás, online megoldások kérdésekkel: Árajánlatkérés/Érdeklődés.